Jeste k INCH2.ja u nich objednavala pred 2mi lety sandaly.jsou krasny,dobre se v nich chodi a i po case musim napsat ze je nosim moc rada.ale zakaznicky servis a doba cekani (cca 10 tydnu a to jeste po nekolika urgencich pres insta) me od dalsi objednavky zatim drzi zpatky.mozna ted objednat na jaro 2022 a pak byt mile prekvapena ze boty byly vyrobeny driv.cena taky neni nizka, tak je treba s drobnou komplikaci pocitat predem.a kdyz jsem si dohledavala recenze tusim na trustpilotovi???tam bylo nastvanych reakci neskutecne mnozstvi.z moznosti, ze ty boty vracim se rosim jeste ted????
Co jste si dnes koupili/y?
Pinot Noir Catler GR 7010
Delaji i mensi, ale my ten velky uzijeme. Rozpekame na nem rano pecivo, delame na nem toasty, maso, ryby, zeleninu a treba i housticky do polevky. Predtim jsme meli taky Catler, tak snad bude zase stejne dobry.
Na Alze maji 25 % (2021Marianne20CZ)
Lamicka děkuju, jsem ovšem tele, kontaktní máme, pokukuju po stolním elektrickém na terasu se skleněným poklopem.
Toastovac, spacák a lego. ![]()
Ještě mám v košíku nějaké boty, to uvidíme.
Potvrzuji že divnosaty nejsou vůbec divné, naopak velmi slušivé.

Naopak tyhle mě zklamaly, modrá by byla příjemná změna, ale jsou strašně široký. Jako těhotenský super.![]()

Kora tak na mne jsou dobry, tehotna nejsem![]()
Pinot Noir tak to jo :)
711990 ta sukně je nasazena nějak vysoko, připadala jsem si jak před porodem![]()
Kora :D ja jsem mrnava, no. Ale nemam je, kupovala si je moje maminka a tak jsem si je taky zkusila. Na zimu jsou na me hodne tenky.
Kora jaaaak nejsou divné?
...na tobě zcela urcite ne,ale naprosto presne vím,jak bych v nich vypadala já![]()
Maureen já myslím, že výborně. Vždyť jsou to vlastně kosilovy šaty,
Ne, fakt jsou super. Zkus je.
Kora Díky za recenzi na ty modrý, chtěla jsem si je objednat. Tak na ně kašlu.
Prosím vás, jaký je ten kupon Marianne na eobuv? Nevíte někdo náhodou?
Garfie je to MARIANNE. jenze plati jen na nejaky vyber produktu, takze skoro na nic.. ![]()
Pavlena Díkec, tak já mrknu, snad něco objevím. :-)
Kora já má totiž problém s košilovýma šatama...nevlastním žádný a ani jsem nikdy nevlastnila...mám to nastavený tak,ze mi nesluší (přiznání?)
Objednala jsem si turistickou obuv ![]()
LadyMary ty jsou super!
Asi se taky mrknu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my