LadyMary tak to mnoho šťastných kilometrů
Jsou dobrý!
Co jste si dnes koupili/y?
999 ale ty jsi menší, třeba by byly fajn
Maureen třeba je na čase to změnit. Já si tě v nich dovedu představit
LadyMary tak presne na ty jsem dnes rano koukala, akorat v bilem (cerny mam vysoky).
Jsou skvely, ale ted by to u me byl zbytecny rozmar...
Kora Zase píšeš, že jsou strašně široký, asi bych v nich byla ztracená.
Pavlena No ten vyber úplne stačí. mám asi tri objednávky na sedmery boty. ![]()
Ono jsem totiž zjistila, že detičkám nejsou jediné loňské zimní a systém,že kupují sezónu předem jsem loni zavrhla. Takže jsme bez bot. Doufám, že jim budou.
999 nevím, třeba tobě můžou sedět, být tebou bych je šla zkusit, protože jsou fakt pěkný.
Kora Já jsem si je odpoledne došla zkusit :-). Nebyl to žádný průšvih, ale ani wow, nechala jsem je tam.
Tak jsem včera byla na DM nákupech a bída, jen zde doporučený odličovač a pár drobností v Y.Rocher a oblečení dětem. A učinila jsem další pokus s Martenama, tak uvidím jak padnou, ta sleva byla docela významná ![]()
JankaM Kde sis objednala ty Marteny? Do půlnoci ještě času.....
continuity Jen dej pozor na ceny e obuvi. Nevím, kolik je teda sleva, ale abys to neměla jinde levnější i bez slevy. Zrovna minulý týden se u nás jedné paní zdála vysoká cena, tak se tam jala rovnou telefonem vyhledávat, kde to koupí levněji. Našla ty boty jen na e obuvi a byly o 700 dražší. :-)
Karja eobuv
JankaM Dík! A jaký sis vybrala? Moje jediný štěstí je, že se neumím takhle rychle rozhodovat!
ionicera díky, já vím, občas se to stane s outdoorovými botami, ty dětské nevím. Ale to co jsem si vyguglila tak nejak odpovídalo.
Karja pascal černý klasiku
Hadry mam... boty mam... tašku snad na cestě... tak jsem si objednala aspoň rtěnku z other stories a víceméně proto, že měli poštovný zadarmo ![]()
Zase kecky. Muzu to v mym veku nosit vlastne..?!? ![]()

Pavlena Můžeš, jsou dobrý. Conversek není nikdy dost. Zejména když dcera začne mít stejnou velikost nohy ![]()
notna hahaha, dcera jede ve vanskach..
tudle
jsem ji nejaky kupovala online a zkousela jsem je taky a pry: mamko cool, porid si je taky..![]()
Pavlena a ty jsou hezké!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my