Bačkory

Bačkory

Ava kozenkovou do A jsem videla v M&S mela teda design hadi kuze, ale pekna byla. Do Acka mivaji na webu Esprit, ale posledni dobou sla kvalita hrozne dolu, zmolkovati to a pare se.
Catherinne jestli jsou to Vagabond Kenova co mam v hadi kuzi, tak ty jsou skvely. Uz jsem se je naucila i zouvat![]()
Prošívanou vestu v červené barvě a délkou po kolena mám z eshopu 4f. Je dobrá, akorát není projmutá a je lepší vzít o číslo menší.
Zarinya tie modré šaty nosím rada. Len už musia oddychovať v skrini
ja vim,ze je mas a moc ti slusi a myslela jsem,ze budu mit blbou delku(preci jen jsi vyssi),a objednat jsem si netroufla,nastesti jedny byly na kramu.![]()
Původně jsem chtěla koupit ty co má Janulik03 a dopadlo to takhle ![]()

Kora nooo ale pekne si vzala
Kora no, skoro stejný boty
. Jsou dobrý ale.
Sweet Potato Vyskočila na mě vesta
brrr pěkná barva. Ale tři a půl litru za vatelín mi přijde dost.
rozarka Mi taky, ale na cenu se Sweet Potato neptala ![]()
Kora Ja jsem jeste nekoupila zadne. Tyhle mam v uzsim vyberu a jeste premyslim nad temahle. Ale nevim, fakt. ![]()

Dneska tuhle vestu a jsem z ní úplně nadšená. Dobrý střih, dobrá kapuce, teploučká a hlavně pod zadek! ![]()

Luna tyhle vagabondy jsou taky dobrý, to je těžký rozhodování. Přijde mi, že jsou takový volnější kolem kotníku, ty steve madden tu nohu víc obepinaji a jsou určitě nižší. Záleží co preferujes. ![]()
#vanilka Vypadá dobře!
Kora Tyhle má neteř! Pěkné.
vanilka Muzu se zeptat, jak sedi velikost? V reserved jsem zatim nic nekupovala, ale tahle vesta se mi libi a do kamenneho obchodu se hned tak nedostanu.
Vari u téhle vesty mi stačila o číslo menší velikost, než běžně u Reserved mám
Oblíbené čaje a mimo jiné tohle, nedokázala jsem odolat ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.