koupila jsem si rifle. Sedí moc hezky, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že vypadají jako bych je našla na chalupě po starší sestřenici. Ale věřím, že si je brzo oblíbím :)

koupila jsem si rifle. Sedí moc hezky, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že vypadají jako bych je našla na chalupě po starší sestřenici. Ale věřím, že si je brzo oblíbím :)

bram mně přijde, že to teď hrozně frčí, tyhlety moms, barel, flare a tak. A já díky tomu nemůžu sehnat nějaký, který by mi seděly
Ounz já jsem šla na jistotu do Levi's, chtěla jsem klasický střih (724 nebo 712), ale stejně mi takový aktivní ochotný chlapec vnutil tyhle. Objektivně jsem ale musela uznat, že mi seděly nejlíp. Ale přesně takový jsem měla ve třeťáku na střední, tak jsem z toho furt taková nesvá :)
Dorazili boty. Nechavam si ich aj ked nie su kozene.

Janulik03 budou ti sluset!
Zarinya bude to vyzerat te sa po tebe opicim ale uz som ich mala parkrat v kosiku a zas vyhodila. Neviem ako su dlhe .
711990jenže já nejsem mileniál, já si musím při stylingu dávat velkýho bacha, aby ty 70. rifle opravdu nevypadaly, jako že jsem je objevila na dně skříně :)
Zarinya tak pitom dobre ze som ich tam nechala. Ku kolenam dalsie nechcem. Dakujem za odpoved
bram videla jsem te a rozhodne vypadas jako milenial!:)
Prosím vás, já vůbec nevím, jakou velikost si koupit ![]()
Přišly mi ty oranžové kimonove, jako koupila Zarinya aa já nevím, asi bych snesla už menší. Koupila jsem největší velikost, L nebo 44. A teď si tu drbu hlavu, jestli jsem neměla vzít o číslo menší, protože by mi možná stačily. Volné jsou mi dost.
Jako já jsem šťastná. Že jsem zhubla, ale to nakupování je Teda běs. ![]()
Ounz hele, zahrnuta tehdy byla i moje 40+ kamoska. Asi se ta definice milenialu lisi:D
Janulik03 Jo! Ale ty vypadají parádně ![]()
711990 aha
sakra!
bram Ja jsem si taky takove podobne koupila a jsou super, i bych rekla, ze mi slusi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.