Ava ty mezery občas dělají smajlíci
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato Vykoukla na mě v reklamě tato, zaujala mě spíš že by se ti mohla líbit barva. Ale jasné, že značka nic moc :-)
andulka01 Nevypadá špatně, líbí se mi, že je trochu projmutá. Ty, co jsem viděla, byly jak peřina, obdélník. A pak jsem zkoušely jednu od TH a ta má pas a od něj dolů udělá sukni jak ke kroji. To nešlo.
Ale přeci jen bych radši něco, na co si sáhnu v obchodě.
Hanka H nakoniec aj mne a boli aj lacnejšie.
Dnes nová perka. Dlouho jsem toužila po Vagabondech Amina, protože mi přijdou tvarově naprosto dokonalý a bezkonkurenční, ovšem jejich podrážka na zimu na Vysočině dokonalá rozhodně není. Takže opět Lasocki. 
Sweet Potato kamrádka si koupila v Espritu, myslím, že tuto nebo tuhle, nejsem si jistá. Naživo ta vesta vypadá moc pěkně.
Sweet Potato Myslím, že nějaké na mě vyskakovaly na Reserved.
Sweet Potato videla jsem v Reserved a Mohitu (ta byla ale nejaka leskla) a kolegyne ma peknou z 4F
Sweet Potato Reserved má ty burtikate co má Pinot, takové kulaté prostě. Moc pěkná byla ta, co sem dávala 999 že ji shání, z HaM, ale byla vyprodaná. Noo jako já si na nejakou brousila zuby už vloni a nekoupila jsem a to byla chyba! Já taky než se rozhoupu k akci, tak to vyjde z módy;-(
Lamicka znáš tu značku 4f? Viděla jsem tam pěknou bundu na lyže, ale byla dražší než si obvykle kupuju, tak jestli se to vyplatí. Aby nebyla stejná jako z decathlonu, ale nestála 3x tolik.
Kabát, vlastně dva :) Mám ho už v té béžové a je naprosto skvělý, tak jsem si chtěla koupit i hnědý a černý, ale byly vyprodané, dnes je naskladnili. Tyhle dvě barvy jsou jen online
Tulipe tahle barva je strašně krásná a mně by určitě jak na potvoru neslušela![]()
Tulipe mne se ten kabat libi moc, neni treba brat o cislo mensi ?
Tulipe A nedělá nějaký problém těch 40% tencelu ve složení? Jakože by to víc nasákalo vodu (tencel je vlastně viskóza) , než čistá vlna, nebo vlna s trochou polyamidu?
vanilka jo, Aminy klouzou jak navoskovany:D tyhle jsou taky hezky!
Tulipe je nadherny,at se dobre nosi.
Evaeva nemam od nich nic, kamaradka mela perovy kabat a chvalila si ho.
Tulipe ten kabat vyzera dobre. Fakt dobre ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my