Dekuju, to je super stranka! To se bude hodit! Mela jsem predem vytipovane obchody Creme de la creme a Kaubamaja, tak takhle aspon budu vedet, kam se jeste podivat, pokud mi zbyde cas.
Co jste si dnes koupili/y?
V tom případě by se ti mohlo hodit tohle
http://your-perfume-guide.com/tallinn/ .
Proč jsem tohle nevěděla loni v září ![]()
Aha, to dava smysl, ze to je sezonni zalezitost. Jo, T. je mrnavy, to se da urcite stihnout za den i trajektem, vic planovat musi clovek pri opacnem vyletu.
Hups
. Ona se razorblade tady před časem zmiňovala, že by tu Varšavu ráda podnikla, tak jak jsem jí teď viděla, tak se mi to zase podvědomě seplo a vůbec jsem si neuvědomila, že je to jiný úplně jiný nick
.

Dnešní nákup :-)
Ne, neboj
. Byl to jen takový záchvěv, ty boty mě iritovaly a já nevěděla, jestli se mi nakonec nelíbí... Neviděla jsem je naživo.
Ja jsem o tom incidentu slysela. Ted jsem se podivala a byla jsem tam v 2008, tehdy byl provoz jeste v pohode, nekolik letu denne, tak ten upadek asi nesouvisi jen s tou nehodou. Mne tehdy prekvapilo, jak je ten let levny, myslim, ze to bylo 49 EUR za jeden smer, rikala jsem si, jak muzou vydelavat.
no... finsk vidim nejdriv za rok, ted mam cestovani celkem rozplanovany. a na navstevu finska si musim i trohu nasetrit, abych si to uzila:) kor kdyz mi zrusili hostel na olymp stadionu!:/
Bez pečlivého prozkoumání těchto stránek už nikam necestuji
. A skvělé je, že je stále aktualizují. Nedávno jsem zrovna zjistila, že ve Veroně nově otevřela obchod značka The Merchant of Venice.
to samozřejmě vůbec nevadí, protože kdyby náhodou byl čas, tak se tam jistě stavím ![]()
na Cronina sa tak teším!!! o pár dní vychádza v slovenčine, tak to už si počkám :-)
Schovávám si ho víkend ![]()
To byla zkouška, v botech, co jsem přišla to fakt nesedělo a tyhle lodičky přišly nedávno a čekaly na odnesení domů.
Boty budou výzva ![]()
Mně by se k těm kolektivním šatům líbily nějaký co nejobyčejnější, nízký "nazouváky". Samozřejmě ideálně barva v barvě
V teple i nějaký plátěnky - koukám, že zelenejch je dost!
Nebo prakticky jakýkoliv Vagabond Jamilla...
Hlásím, že v COSu je až do neděle 12. března poštovné zdarma.
Vím, že se tu po této informaci někdo pídil, ale nevím kdo. ![]()

tak moje první zkouška vložení obrázku, jsem se s tím trochu prala. Sukně na léto.
Lístky na koncert Cigarettes after sex a lak na nehty.

Sandály - už se připravuju rovnou na léto.

Já se pídila a děkuji moc!! Jenže to, co jsem chtěla už prodali. Fňuk. Jestli já tam ale nenajdu něco dalšího, co nutně musím mít... :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.