Krém. Zdá se mi příjemný. Źádný anti age teda, ale hydrataci by splňovat mohl.
Co jste si dnes koupili/y?
Ale, na "stáří"
jsem pořídila malé balení (bylo to v dárkovém setu s dalšími produkty) ampulí EL ANR. Na ty jsem hodně zvědavá.

Kúpila som niečo a nepamätám? Čo budem kombinovať? Dnes iba červene víno a lekcie pilates . ![]()
To je ale báječný a zdravý prospěšný nákup. ![]()
Jezis pardon, jsem duta! To bylo na martek01
Tak pak nahlas co ampule, nevim ted jestli jsem mela Elizabeth Arden nebo Estee (ale asi Arden) a byla to jedna z jejich nejlepsich veci. Ne ocni, oblicejove.
Tohle je u EL novinka, takže to byly asi Elizabeth Arden - ty jsem kdysi též zkusila (ale naopak oční a jen jednu ve vzorku, bylo to příjemné). EL má i nějakou novou noční masku z řady ANR.
moc pekna rtenka, co je to za odstin?
Rtenku samozrejme chvalim, at se vam dobre nosi ![]()
išla som mame vyzdvihnúť do optiky dioptrické okuliare a impulzívne som si kúpila pre seba slnečné. To ma táto drobná láskavosť vyšla pekne draho ![]()

Prosim vas, vyfotte tu rtenku na rtech, klidne SZ
Bryle super, po podobnych pasu uz chvili. Jaka je to prosim znacka?
emilio pucci
ja jsem se tam dnes na ty rtenky taky chystala, ale pred tim jsem obehala hromadu vinohradskych obchodu s nabytkem a na zaver na me padla takova unava, ze jsem to nechala na jindy. Fakt je pekna.
Mikinu na litacku a mam v merku tenisky....
dvoje
(nerikal neco manzel o setreni na dum ? Snad ne .
)

Jasně, Vy máte teď "starosti" s nákupy jiného druhu
. Vybrala jste něco?
Tak tu Ian jsem nemela videt, hledam uz dva roky nahradu za oblibenou nude od Lancome co se nevyrabi, to by mohlo bejt ono.
Jsou pěkný, co? Na Iana se mrknu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.