To bohužel nevím, jelikož v Brně jsem nikdy nebyla. Zkusila bych to ale v tom největším, což je tuším snad ten v Olympii
. Fleur by to mohla vědět.
Co jste si dnes koupili/y?
Teď jsem si vzpomněla, že sestřenice je nějaká velká manažerka ve Fannu, tak já se jí zeptám.
S maminou letenky Praha - Vancouver a vcera jsemnam koupila listky na Queen & Adam Lambert, kamaradi videli a jdou znova, prej bozi. Jeste zabukuju lod do Seattlu (nakupy a restaurace bude asi hlavni program) a zbytek promyslim, jeste je cas.
Super nakup. At si to uzijete. Seattle mam rada, taky bych jela ![]()
Dekuji :) Uz se tesim!
S maminou letenky Praha - Vancouver a vcera jsemnam koupila listky na Queen & Adam Lambert, kamaradi videli a jdou znova, prej bozi. Jeste zabukuju lod do Seattlu (nakupy a restaurace bude asi hlavni program) a zbytek promyslim, jeste je cas.
Tak to je bomba!
Hned bych tímhle směrem vyrazila.
Uáá, ty máš pánského Toma Forda. Noir. To gartuluju, taky jsem o něm uvažovala. Ale mám toho novějšího... (Extreme)
diky, je fakt super. mam rada odtazity vune, coz noir skvele splnuje. jen vydrz by mohla byt lepsi. ten extreme musim taky ocuchat, zkousela jsem, myslim, jen damskej, a myslim, ze me nenadchnul? nemam moc pamet
Vyrazi jen maminka, ja uz jsem tu permanentne dlouho, ale tesim se nevidely jsme se face to face par let neb cas nedovoloval. uz abych zacala setrit na ty vecirky a vylety :)
Pánská verze Extreme mi připadá jako docela silák, do dnešního větru byla skvělá, s tím větrem se mi skvěle doplňovala. Mám ráda větrné dny, když je zároveň teplo, eh, "teplo", prostě nad nulou. Je nasládlá, taková plná. Pozor - mám ráda sladké vůně, podle police hádám, že víc než ty.
no... ja nedokazu specifikovat, jaky vune mam rada. nejlepsi slovo je asi divny :D nastesti ziju na malomeste, takze je pro me vrcholem divnosti lutens a jeho serge noire, kteryho jsem si zamilovala. nejaky supr trupr nikovky radsi ani nechci zkouset, protoze verim, ze tam by se divnaren naslo, ze by to moje konto asi nezvladlo :D
V tom případě se opakuji, že nezištně nabízím maličkou, částečně a se sebezapřením spotřebovanou Onice zakoupenou za nevelký peníz v nějaké supervýhodné akci, protože ta je tak divná, že nevím, kdo by ji chtěl a hlavně nosil. Ty jsi jediný adept. Serge Noire je pro mě únosná a sem tam i s potěchou nositelná, Onice už ne. :-) Je to divňárna veliká a já ji beru jako poučení nebrat divný slepáky, je to drahej adrenalin.
tak napodruhe uz bych to nemela odmitat. pohybujes se nekdy v Praze, HK nebo Pardubicich? :)
V Praze. :-) V případě zájmu napiš SZ.
Jak jsem tu davala nakup kosmetiky, tak jsem zatim velmi spokojena. Zubni pasta Buly mi strasne chutna (mam vsechny tri, ale zatim pouzivam jen jednu): je ochucena okurkou, matou a koriandrem a opravdu to prvni co citim, je okurka. A tu mam rada. A pasta je dostatecne osvezujici (paliva). Kremy na oblicej a serum jsou super, vyhovuje mi konzistence. Kremy nepouzivam, i kdyz mam spis suchou pokozku, tak mi staci pouzivat serum. Ale jak bylo tuto zimu vic mrazu, tak se mi udelal cerveny strupovity flek u nosu. Ten byl behem dvou dni pryc, opravdu to chtelo jen vyzivnejsi peci. Stridam vsechno, tak nevim, jestli je lepsi ten levny Embryolisse ci drahy Le Metier de Beaute.
A koupila jsem tento concealer a je jeste lepsi nez ten La Mer (ktery uz se stejne nevyrabi).

slusi ti, akorat bych k nim nebrala lodicky.
Šaty ti moc sluší, ale přiznám se , že mně k nim nejdou ty klasické lodičky.
Jinx byla rychlejší
jo, takovych satu je skoda na tak otrepanou kombinaci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.