To byla zkouška, v botech, co jsem přišla to fakt nesedělo a tyhle lodičky přišly nedávno a čekaly na odnesení domů.
Boty budou výzva ![]()
To byla zkouška, v botech, co jsem přišla to fakt nesedělo a tyhle lodičky přišly nedávno a čekaly na odnesení domů.
Boty budou výzva ![]()
Taky se mi nelibi lodicky, ale saty vam sednou perfektne.
já k tomu psala, že jsem si je konečně v klidu vyzkoušela a text tam chybí.
vzala bych k nim nejake "tezsi" kotnickove
Boty budou výzva ![]()
Protože na boty máme hodně podobný styl, tak jsem si aspoň ujasnila, že ty šaty pro mě nejsou. Prostě bych k nim neměla co obout. A se svými lytky ala Zaremba žádné alternativy mít nemůžu. No, zase ušetřím ![]()
souhlasím s tím, co bylo řečeno, šaty ti seknou, řekla bych, že i barva, jen to chce víc cool boty...
Jóó, Ellen, má pravdu, Onice je fakt hodně ujetá vůně
. Ohromně by mě zajímalo, co bys na ní zrovna Ty s Tvým vřelým vztahem k Serge Noire říkala.
No já se budu opakovat po ostatních. Šaty velmi slušivé
, akorát k nim ještě najít vhodné botky a bude to ťip ťop.
Pěkný nákup, věřím, že si to s maminkou užijete. ![]()
Tak co teď? Možnná by na hydrataci stačil Embryolisse? Ale zase ten pocit ... ![]()
Tak co teď? Možnná by na hydrataci stačil Embryolisse? Ale zase ten pocit ... ![]()
Procházela jsem Palladiem a zjistila jsem, že je tam pobočka Kiehl's, tak jsem si od nich poprvé něco koupila. A běda, jestli to nebude nic dělat :-D.

No já se budu opakovat po ostatních. Šaty velmi slušivé
, akorát k nim ještě najít vhodné botky a bude to ťip ťop.
Přidávám se.
Urcite stacil
ja si stejne ty drazsi kremy/sera kupuji hlavne jako motivaci se pravidelne mazat. Takhle me to bavi. Kdyz budu mit na policce jen niveu a spol, tak me ten ritual bavit nebude. A taky tedy trochu doufam, ze nejake mensi ucinky ty kremy maji.
A v Sephoře teď mívají malá balení zajímaých produktů, tak mám bronzer Benefit Hoola.
Chápu. Ale je fakt, že ty dražší krémy mívají tak nějak lepší konzistenci. (a nebo je to opět jen v hlavě :-D)
A musím dát za pravdu obdivovatelkám rtěnek Tom Ford. Jsou na rtech strašně příjemné, ale už jsem spěchala a vyzkoušela jen jednu a v rychlosti. Ovšem jsem si jista, že tam brzo opět nabehnu a vyberu si. Zkoušela jsem Indian Rose, ale ještě mám v záloze minimálně další dvě.
ja jsem se ted rano SN poradne zlila... a furt nechapu tu jeho demonickou povest. cejtim se jak polita kompotem od babicky (davala do nej hafo hrebicku). proste takovej krasnej korenenej asexualni oblacek (nesnasim sexy vune). asi mam nejakou blbou sarzi :D
Platí do pátku nebo do vyprodání zásob.

Příspěvek jsem odstranila, názory byly jednoznačné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.