ale jo, vybrala, resp. predvybrala ![]()

atd., mela jsem dnes volno, videla se s architektem, obesla obchody, fajn to bylo

ale jo, vybrala, resp. predvybrala ![]()

atd., mela jsem dnes volno, videla se s architektem, obesla obchody, fajn to bylo

ale co me dnes zaujalo je tahle miska(?) dekorace (?) od zahy hadid pro alessi. Pripada mi vylozene zla a jakoby zlomyslna. Je mi jasne, ze to zni ujete, ale dlouho ve me nejaka vec nevyvolala tak silnou a jasnou emoci. Paradox je, ze se mi zaroven moc libi a ja si to snad koupim.

Vzhledem k tomu, že je to rozkládací, určité zlovolné a zlomyslné prvky v tom taky vidím :D
promin, ted uplne nevim, jak to myslis?
Pokud bych to použila jako misku, jsem si jistá, že by se mi to rozpadlo na prvočinitele a a/ bych honila obsah po zemi, b/ by mi dalo práci to zase složit, znám se. Ale jinak se mi to líbí, chce to ovšem určitý typ interiéru.
aha, aha, na me to pusobi zlomyslne z jineho duvodu. A asi, ikdyby to byla miska, by nevypadalo dobre do toho neco sypat. No, vedu to v patrnosti, uvidim jeste.
no, to barevne zobani se mi v tom moc nelibi. Mela bych to pripadne jako dekoraci, pokud bych z toho nemela strach. Zvlastni vecicka.
To je pěkný "předvýběr". Ty čisté, jednoduché linie se mi moc líbí, jak Vás znám z fotek a z postů, tak to k Vám absolutně sedí. Ta "dekorace" je zvláštní (nebo je to opravdu miska?). Vlastně na ní nic není (přesto na ni musím zírat), ale myslím, že by v inteiéru dominovala a s tím, co jste postovala, by tvořila perfektní kompozici.
Mame doma odborníka na vojenskou techniku, asi jsem už tím také postižená, protože v tom vidím bojové letadlo stealth...

Už vím, co mi to evokuje, "Pandořinu skříňku" v jiné formě.
![]()
![]()
To barevné taky ne. Odložila bych do toho perlové náušnice, ideálně Mikimoto ![]()
Je to takový Mrakomor, temná síla zakletá do neobvyklého tvaru. Ta možnost rozkládání se mi líbí.
temná síla zakletá do neobvyklého tvaru... no presně ![]()
Ale kočičí duo bude nadšené :D
Miska je zajímavá, na mě působí útočně. Nevím, jestli bych s ní chtěla bydlet. Aby v noci neobživla a ... ![]()
Ale moc se mi líbí obklady. Mám ráda tu jemnou, střídmou barevnost a vzor.
Všechno je moc pěkné.
Já zas vidím gripeny
.
Děkuji tímto velmi pěkně nellielovett za skvělou inspiraci. Po takřka 15! letech jsem si koupila culottes kalhoty, ZARA.
A k nim rovnou i další sneakersky - PUMA 
A mám v plánu to nosit nějak takto:
![]()
A ty Pumy jsem nemela videt, to jsou 3.tenisky, co se mi libi... a to jsem se dnes dovedela, ze mam dceri koupit profikrasobrusle ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.