MAC Plumful?
Co jste si dnes koupili/y?
Díky, neznám, podívám se :-).

Novy kozacky, prakticky na konci zimy
Testuju v domacich podminkach.
Batohum nerozumím už vůbec, ale třeba se někomu hodí.
![]()
Sedivy kozacky bych si koupila treba i v parnem lete kdybych na ne narazila.Noha uz nevyroste a v zime jako kdyz najdes.:-)
kozačky vypadají dobře. se budeš těšit na přístí zimu :-)
Paráda. Moc ti sluší. Takové by se mi taky líbily.
Dik damy, vezmu si je zejtra na rande (a predtim si poradne nasprejuju nohy ![]()
Tak hodně štěstí!
Nekupila, ale dostala. Zatial je vo firme, potrebujem väčšie auto. Araukária vysiká cca 2m. Dúfam, že mi doma nezdochne. 
môjmu mužovi prosperovala dokiaľ byval sám, v izbe 18c a neustále otvorene balkonove dvere. Miluje studený prievan, na rozdiel odo mňa takze je už preč.
inak je teda krásna.
krasna!
No sama som zvedavá. Viem o tom, že potrebuje chlad, tak hádm sa zadarí.
Uz jsem konecne dospela dama - koupila jsem si Chanel 5 (cimz se omlouvam vsem jeho elegantnim a stylovym nositelkam). Po letech jsme si sedli a ja se z nej rozhodla udelat sveho partaka na jaro
Já k němu taky mířím
a styl rozhodně v tvým (?) případě nechybí!
bejvavalo, jsem ted vdecna za vsechno, v cem je trocha elastanu a je to sedivy nebo cerny, protoze se mi ani pres umornou snahu nedari shodit vanocni kila :D
Nevěřím
(ale teda s hubnutím mi to taky nejde a chtěla bych aspoň trochu)
@all
to je na hubnouci vlakno, taky potrebuji sundat par (no spis trochu vic nez jen 2-3) kilo. nejsem uplne v pohode ani psychicky, zato jsem nepretrzite nestydla a pokaslavam. vzdy, kdyz se mi zda, ze mi je lepe, tak deti dovlecou ze skolky neco zcela jineho. alespon jsem se kousla, ze uz nejdu po vecerech kuryrovat nervy oriskama a cokoladou. ale potrebuji to predne zlomit v hlave, na co neni uplne vhodna doba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.