& Ounz no hlavne uz si to zacina zadat pocasi, kdyz se tak divam z okna! kazdej rok si rikam, ze se na jare vyloupnu z kabatu jako krasny stihly motyl... no... a letos zase prd :D
Co jste si dnes koupili/y?
No a je tu něco takovýho? Já vím, že je tu vlákno o sportu..
Oo tak to už je že mě taky dáma.
Dostala jsem ho po půl roce testování na letištích k Vánocům.
Gratuluju, já stále jen koroužím. Vždy vyzkouším a pak si v něm připadám tak nějak nepatřičně (málo dáma :-D) a koupě se opět odkládá.
Nádherná
.
Tak to Jo, už si dospela.![]()
ja sa priznám, že som v pominutím zmyslov kúpila ch5 dcére pre pár rokmi, Zrovná v čase keď sme si zabudovali maciatko a tá moja koza dcéra ním vonavkovala to mača. Krásne vonalo maciatko-chúďatko.![]()
"kazdej rok si rikam, ze se na jare vyloupnu z kabatu jako krasny stihly motyl... no... a letos zase prd :D"
Takhle si to maluju každý rok. Pak teda požadavky na dokonalý vzhled přesunu na léto ( vždyť to ještě stihnu, že jo ), v létě se taky zázrak nekoná, no a pak už je zase podzim, takže proč bych se snažila...![]()
Nový deadline jsem si dala do 40ky, ale teď zjišťuju, že mi asi ani těch 6 měsíců nestačí.
Takovy trochu edgy lodicky Elie Tahari ve sleve, moc pohodlny, hodne vykrojeny s konickym podpatkem. Byly fajn slevneny, jinak bych je tam teda za ty prachy asi nechala.
Pak kabelku Etienne Aigner, krasna tmave modra kuze, nad zapinanim je mosazne logo. Nasla jsem ji ve frcu, kdyz jsem se sla mrknout na talire. Da se nosit jako psanicko nebo cross body. Myslela jsem napred, ze to je nejakej fake, po ohledani jsem zjistila, ze neni, tak letela do kosiku. Je to ten starsi model loga, nove kabelky Aigner ho maji zrenovovany. Stejna velikost se online prodava za cca 500 euro. Ehm, mam za $10. Jenom kvuli tomu bych ji teda nebrala, je fakt hezka a ma krasnou barvu. A neni teda nosena vubec, zda se.
A pak jeste cernou kozenou cross body, shanela jsem docela dlouho, klidne i drahou, uz mi to bylo jedno, tato je fajn velikost a na na zadni strane praktickou prihradku na karty a vevnitr tri maly oddeleni. Hlavne jednoducha, zadny ozdoby a cingrlata a podobne. Na jaro bude super.

kocka navonena chanelem, hm, tak to je jeste vyssi level, nez rozmlsany kocky, ktery se resily ve zvirecim vlakne :D
ja jsem zbozstovani kocek nikdy nechapala, nemam s nima zkusenosti. jedina kocka v mym okoli je segry vesnickej kocour, kterej furt lita venku a zere zbytky od vecere nebo psi granule. segra mu prej driv kupovala kocici granule, ale cokli mu na ne chodili a na mikese zbejvaly ty psi. tak uz kupujou jen jedny. asi mu svedcej, protoze je to krasnej velkej kocour s lesklou srsti a psi povahou (miluje drbani na brise
)
Já sice kočky miluju, ale přesto (nebo spíš právě proto) je chanelem nepolívám.![]()
moje kocky taky voni petkou, ale to proto, ze primarne vonim sebe... jedna z nejlepsich vuni (
),ale osobne nechapu, co je na ni tak "damickovskeho". Pro me je to vune k malym cernym, ale stejne tak i ke kozene bunde. Naprosto univerzalni, stale moderni a soucasne dost klasicka. V tomhle je teda celkem vyjimecna, jinak nechapu tu auru "neceho", co kolem ni porad existuje.
ja petku radim do stejny kategorie jako olivy nebo kaviar - clovek do toho musi dospet. ja bych se jeste pred peti lety krizovala a sla to hned umejt. ted jsem se k tomu procichala. tu damu jsem mela dat asi v uvozovkach, protoze ja se damou v tom slova smyslu jak to tady pouzivame nikdy nestanu (ale treba tebe do kategorie dama radim, i kdyz ne do ty klisoidni "damy")
Uvediem na správnu mieru. Kocka to fasovala preto, lebo dcére parfum smrdel a kocku nemala moc rada. Take malé 2 v 1.
Nuz každý sme si niečim prešli. ![]()
Je na ní přesně to, co na malých černých - dámičkovského nic, dámského hodně ![]()
Aigner kabelka krásná, závidím dobrou koupi.
koukej zhodnotit moje novy lode a kabelky jako! Kde se flakas ![]()
Dekuju, ja jsem na tu znacku uplne zapomela, jak nejsem v Evrope, divala jsem se online a maji krasny tasky, ta co se mi libi samozrejme 1200 euro ze ha ha ha
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.