Sweet Potato tyjo, ten je krásnej! do kolika minus stupňů?
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato No ten je teda! A jaké růžové boty?
Karja
Tyhle
RoSa To asi jak pro koho. ![]()
Sweet Potato Fakt sis objednala růžové kozačky? Respekt!!! ![]()
Sweet Potato ty jo tie ružové sú bombové. Som zvedava ako budú vyzerať na tebe. ![]()
Sweet Potato No nezakrejvej si ručičkou tu tvar přede mnou:-D Já jsem na podobné tento týden koukala, byly to kanady snerovaci, dětské, ve 39:-D. Přesně tahle ta tmavá podešev a světle růžový vršek:-D Nechala jsem to plynout, protože nemám žádné tmave vršky, max něco zeleného, ale jako hodně mě to lakalo!!!
Sweet Potato Tak ten je krásnej :-). A ty boty jsem ti chválila už v hospodě :-).
Karja Asi krize středního věku... Ale teda doufám, že nebudou růžové růžové!
Karja růžová k zelené vypadá většinou moc dobře :)
Sweet Potato a co kabelka, světlerůžovou máš?
teď jsou na Zalando-lounge Coccinelle v tý barvě taky...
RoSa Taky jsem na tuhle kampaň teď koukala, některé se mi i líbí, ale k těm botám určitě ne.
A vůbec, boty teprve přijedou a třeba zas pojedou.
bram Jj, jako k něčemu by to šlo, ale k těm věcem co nosím nejčastěji ne, tak jsem to zavrhla.
Sweet Potato vypada to dobre, doufam, ze das fotku!
RoSa satane! kam mám poslat účtenku?

Koupila v průběhu měsíce, kdy mi balíky přijížděly a odjížděly, ale těmhle se zpátky nechtělo.
Měsíc hnědých bot :

Sweet Potato ten kabat je nadherny! V tom obchode je vsechno krasne, jakou tam mas prosim it velikost? Nejak to neumim odhadnout a nerada vracim.
Antje Děkuju. Právě že pokaždé jinou. Tenhle kabát je 36, snesla bych o trochu větší (kvůli delším rukávům), 38 už není a 40 byl obří. Já tedy původně chtěla jinou barvu, takovou medovou nebo světle skořicovou. A mají ještě světle béžový.
continuity O tom jsem taky uvažovala. ![]()
Ale potřebuju černý.
Sweet Potato krásny kabát aj čižmy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY