continuity tsss, rádo se stalo! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato pěknej kabát ![]()
Isca Ty Keen pohorky jsou moje za poslední dobu úplně nejpohodlnější boty![]()
10 kg slunečnicových seminek a 12 lojových koulí pro ptáky ![]()
Kokoska my včera 80 kg slunečnice, to zas budou tlustý sýkorky ![]()
Catherinne tak to jsem troskar :) ale je mi jasny, ze jim to vydrzi na chvilku a budu prikupovat.
Sweet Potato Kabat krasnej! A boty jsou bozi, uka pak!
kopíruju z poradny, tady je větší hukot
máte někdo zkušenosti s válenkama Coqui?
já tu značku vůbec nezám, jen jsem viděla někde v bazénu jakože crocsy
Tyhle mě zaujaly, že jsou kožené s ovčí kůžu uvnitř. měla jsem roky UGG, už ale dost ochozený. Ta cena je pro mě teď ale neúnosná. Nechci ale zase nějaký levný fejky aka Primark, co mo vydrží půl sezóny.
martek01 psala jsem do poradny...mám ty vyšší, šedý,rezavy a teď černý a jsem spokojená. Kvalitní a teplý.
Sweet Potato kabat je supet a boty taky!
Kdysi jsem podobny mela a tehdejsi pritel jim rikal Apollo 13. ![]()
Mno, takže jsem se v oblíbejench krémech dočetla o ceramide night treatment, jen tak jsem se na to šla kouknout na jejich stránky...no a už to mám objednaný
(plus něco navíc, co se mi ohromně bude hodit v práci, žejo..) tímto děkuju 0zero7 a prďola

a pak na rohlíku chňapku

a mají i pěkný zástěry..kdyby někdo vařil tak jako tradičně ![]()
Ounz diky moc, uz mam v kosiku zasteru i chnapky![]()
to prvni jsi koupila kde ?
Antje tady https://eu.theinkeylist.com/
a není zač ![]()
Ounz diky moc, budu mit skvele darky!
Misto, abych nakupovala darky, dopravam sobe! O vikendu jsem svoji starickou nokii nahradila novym pristrojem, kterej je tak trikrat drazsi nez jsem puvodne chtela![]()
ale zas hezky foti
v loccitane jsem doplnila na zimu zasoby kremu na ruce (bambucke maslo je nejvic) a jeste shanim svetr. A mam dotaz na jerry : kdyz kupujes na vinted od polskych prodejkyn, tak jim pises anglicky nebo cesky? A plati se prevodem nebo je tam uz brana na karty nebo apple pay?![]()
razorblade platí se přes vinted peněženku kartou, peníze jim uvolní, až když ty odklikneš, že je zboží v pořádku. Psát jim nemusíš, pokud nemáš dotaz, je tam tlačítko koupit.
Píšu česky, google překladač to jistí (ostatně není záruka, že prodávající vládne angličtinou). Zbytek popsala Evaeva
razorblade on vinted v spravach ma dokonca tlacitko "prelozit tuto konverzaciu", takze aky pouzijes jazyk je asi uplne jedno. Mne to neustale chce prekladat ceske spravy :)
razorblade také píši česky a tlačítko přeložit používám pro čtení inzerátu v polštině. Někdy je překlad kostrbatý, ale použitelný. Nákup ze zahraničí vždy přes Vinted peněženku, sice je tam nějaký poplatek, ale je zaručeno, že nepřijdu o peníze.
Dekuji vsem za vysvetleni! Ja kdyz na vinted nakupovala naposled, byl jen ceskej a fungovalo to tak, ue clovek naslepo poslal nekomu prachy a pak se modlil![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY