Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Ounz
20562 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 14:18

marieu já si koupila stromek od bezobalu letos, v holešovicky tržnici, jsou to chudáci z prořezu, co by šli do štěpkovače (a podle tohi vypadaj  ) ale beru to jako dobrodrůžo! A podle toho provozu tam, si to samý řekla tak půlka prahy!

Offline Kokoska
35291 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 14:38

Nam vozi stromek zeť a vzdycky tak krasnou jedli, az je mi to lito. Asi mu pristi rok reknu, ze sezenu neco sama, kdyz nestaci instrukce "malej do rohu".

Offline marieu
5192 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 14:44

Ounz to je super! U nás jsou k sehnání jen dovozový stromky. Dva roky jsme kupovali na jiné plantáži, ale byli to taky takoví chudáčci, plantáž byla jednak hodně probraná a jednak taky dost neopečovaná. Tady to bylo hrozně pěkný- jeli jsme na tip kolegyně. Příští rok si vyberem ten svůj na podzim ještě v zemi. 

Offline Ounz
20562 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 14:46

marieu to jezdí můj kolega, vybírat si ho v zemi..

tohle s tím bezobalem je myslím letos první pokus, třeba se to chytne :)

Offline marieu
5192 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 15:10

Ounz zní to dobře. A v Praze hude určitě poptávka..

Offline Ounz
20562 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 15:11

marieu no uvidimme, jak dlouho lidem vydrži odhodlání, jsou to fakt trochu košťátka

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 15:28

marieu my.dnes taky. Ale tady si ho vybirame primo na plantazi ve snehu a tak. Pan ho urizne a jdes.

Offline marieu
5192 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 15:46

Ounz viděla jsem nějaké fotky ze sítí, přišlo mi to hrozně hezký a dojemný. Na to jsou ovšem naše holky ještě malý...

Candance Tady měli cca 30ks připravených. Jinak jim sezóna začíná někdy přelom října/listopadua lidi si ho můžou vybrat s předstihem.

Offline Ounz
20562 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 15:51

marieu no jasný  

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. prosince 2022 16:10

Nas stromek z vlastni sadby je hezci nez jindy, ale s ohledem na vyladene koupene jedle koste. Ale to vubec nevadi. Pristi rok prijdou na radu borovicky, uz se uplne zvrhly. 

Offline Gatita
8745 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 16:19

Ounz mne to prijde super, i ty stromky se mi libi, pusobi mile a tak trochu retro. Stoji tak pulku, co ty standardni, ne? To mi prijde fer. Ale mam to podobne jako marieu , az budou deti vetsi. 

my si zacali pestovat vlastni vanocni borovici. Nejdriv to byl proutek, co nam rostl z podezdivky - nejaky nalet. Presadili jsme ji do zahrady a najednou byla tak velika, ze nam bylo lito ji riznout, takze nic:)

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 17:41

marieu my chodili a vybirali. Oni si pak na misto vyrezanych nasadi nove. No, jsou tak dost osklive, nejsou moc soumerne nebo je videt, ze jsou zastrizene. Ale zase to vic stoji.

Proste nechci dovezeny kamionem a chci podporit lokalniho prodejce. 

Offline marieu
5192 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 17:46

Candance mám to stejně. Ale koukala jsem, jak krásné ty stromky měli. Navíc tahle nově objevená farma je tady přes kopec na Křivoklátsku, takže to byl i s obědem parádní výlet zasněženou krajinou.

Offline Karja
45077 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 18:14

marieu My byly s holkama pro stromek dnes:-D. U nás byly všude vyprodané, Tak pak vzal můj známej zahradník motorovku a uříznul mi něco na zahradě, ale nadával jak špaček, že lidi nepřijdou včas atd atd. Já vlastně ani nevim, jak ten stromek vypadá, to byla taková situace, že bych odjela i s třešní:-D. Se tam nemůžu ukázat fakt dlouho:-D.

Tak je to takový hezký, že někdo z toho výletu pro stromeček udělá hezkej výlet (tak nějak jsem si to představovala pro holky) a jinej jezdí sem a tam a samej chvat a nic z toho:-D. 

Offline Ounz
20562 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 18:42

Gatita jojo, vzpomněla jsem si na dětství, nepochybuju, že tenkrát se prodávalo něco podobnýho..no stojí jednotnou cenu za kus, ovšem třeba ikea, vraci z ceny 350 jako kupon na leden, takže to pak vyjde taky dost levno, zvlášť když nákup plánuješ (já jo, ale počkam radši do února   ) 

Offline marieu
5192 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 18:54

Karja snažím se uhájit víkendy a společný čas jako svátost, protože zažívám v práci opakovaně takový fuckupy a k tomu jsme se zdravím na hromadě od října, že to už nejde... takže výprava 1km na blízkou vyhlídku, cestou šťourání klackem v polozamrzlých loužích, chytání vloček do otevřený pusy, výlet za stromečkem, výprava s kaštanama ke krmelci, návrat, promrzlý všechno, horký nápoje, pohádky, vonný františky, pečení cukroví, válení po zemi, tichý večery s koukáním do světýlek... to je moje všechno. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 18:55

Ounz Můj tchán kdysi koupoval hrůzy. Vrtal dírky a lepil větvičky.

Offline Ounz
20562 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 18:56

Renusatko no, všechno jde, očividně

Offline nerolix
příspěvků moje polička 17. prosince 2022 19:22

Renusatko A moc by mě zajímalo, jestli lepil větvičky z různých stromků? Protože tohle jsem u nás zažila - stromek např. borovice, navrtané dirky a přilepené větve ze smrku a dvě břízové bez listí, protože to bylo super dekorativní!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 19:24

Sweet Potato musim ti zpetne pochvalit nakup spacaku a kozacek a jak to s nima vlastne dopadlo?