Zrejme 2 týždne doma bez pohybu ovplyvnili môj nákup

Po pravidelnom používaní očakávam podobnú postavu, lebo tá skladom nebola :)
Zrejme 2 týždne doma bez pohybu ovplyvnili môj nákup

Po pravidelnom používaní očakávam podobnú postavu, lebo tá skladom nebola :)
pecka moc hezky nákup, hezký barevné ladí. Ať se Ti dobře nosí.
dokopala sem se objednat ty válenky, co jsem chtěla. nakonec ani coqui ani ugg, ale vzala jsem EMU. u nich se mi líbí, že by nemusely tak klouzat, jak klasický válenky. tož uvidíme

rocky vďaka
martek01 dej prosím vědět jaké jsou, také něco podobného potřebuji. Ale čekala jsem, že půjdeš do coqui,
ty se mi líbily více, i když podle fotky těžko hodnotit.
rocky Ted budou na zalandu lounge emu v akci...Ale jako kolikrát tam mají pár zimních modelů a pak ty letní.
Karja děkuji, kouknu se. Ale u těch co má marek, je taková lepší podrážka se mi zdá.
Já si pořídila své první marteny, jsou pohodlné, údajně kožené, ovšem neni cítit kůže.
rocky Jasně, třeba tam budou. Já se dívala, jestli nemají i něco méně valenkoveho, ale na nic jsem nenarazila.
Nemáte je prosím někdo? Jsou to 1460 VONDA MONO
martek01
me teda Emu na snehu klouzou dost. Ale jinak jsou super. Predtim jsem mela ty Coqui a taky dobry, ale po letech uz jsou takovy vyžvejkaný.
Emu klouzou pekelne a vyzvejkany jsou za dva roky. Poohlizim se po jiných.
Bála jsem se, že dorazí až s oblevou, ale stihly to včas

Karja dívám se teď na ty Emu, a nelíbí se mi podrážka. Já bych potřebovala něco, v čem neuklouznu vodit do školky dítě cca 250 metrů. Počkám si, jak se vyjádří martek. ![]()
Aha, tak ona martek vlastně si pořídila Emu. Já myslela, že ještě něco jiného.
rocky No a vidíš to, já na to zapomněla!
0zero7 Díky, kouknu na něj :-).
pecka pěkný nákup, postavu máš bezvadnou už
teď...
. A nakupovala jsem ve slevách. COS šaty s dlouhým rukávem ( viděla jsem na někom v Pze a líbily se mi moc), dvě pruhovaná trika s dlouhým rukávem, pak další s krátkým rukávema uvidím, jestli si nechám oboje. A hlásím, že uniqlo má slevy na kašmír, objednala jsem si červený.
rocky když já si právě nevzala klasický, ale ty shark a ty by neměly klouzat...
Stromek z farmy- božsky voní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.