Renusatko A moc by mě zajímalo, jestli lepil větvičky z různých stromků? Protože tohle jsem u nás zažila - stromek např. borovice, navrtané dirky a přilepené větve ze smrku a dvě břízové bez listí, protože to bylo super dekorativní!
![]()
Renusatko A moc by mě zajímalo, jestli lepil větvičky z různých stromků? Protože tohle jsem u nás zažila - stromek např. borovice, navrtané dirky a přilepené větve ze smrku a dvě břízové bez listí, protože to bylo super dekorativní!
![]()
My jsme loni brali stromek od Lesů města Brna, to mi připadalo jako ideální řešení, žě nikde zbytečně nesectoval, užil si mládí v lese a uřízli ho (snad) s ohledem na okolí. Letos bude asi obyčejně od supermarketu, ale kupovat budeme nejdřív tak ve středu - a zdobit až na Štědrý den. Koukáme si tady v panelácích do oken a vidím už tři nebo čtyři rozsvícené, to si doma neumím představit.
Jinak slevy v Cos a tady ticho po pesine.![]()
No nechala jsem tam dneska majlant...
ale zaslouzim si to.![]()
Zarinya ukaz co sis koupila ![]()
Zarinya nedáváš pozor- já pořídila dvoje (letní) šaty a dvě trika. A uniqlo kašmírový šaty navrch!
Dvoje kalhoty,tyhle qle bezovy a jedny pansky ty na netu nejsou.
No a mikinu pro muze.

Bundu,mikinu

No ja litam jak hadr na kosteti.....nestiham nic.to je napad pracovat v nemocnici.![]()
![]()
Zarinya to já taky. A rozhodla jsem se letos napéct cukroví ![]()
marieu ja ted udelala testo na v.hvezdicky(placat se s rohlickama nemam moral),ale mam strach,ze v sobotu uz nebudou.
A ani cas na novy....no,ale chvalim sefku,sama od sebe mi dala v pondeli volno tak jdu koupit darky.A pak slus uz jsem i zrusila stedry vecer....bude v nedeli nebo v pondeli.
Zarinya já mám dárky v podstatě pohromadě, jen je zabalit. Službu mám až 26. a 30..
Stromecek :)
Zarinya vsechno moc hezke, ty saty sis brala jakou velikost ?
Antje xs
Jitka77 my už stromeček máme také ozdobený, ale je to tím, že na Vánoce nikdy nejsme doma a vracíme se až před silvestrem. Dřív jsme to odbyli ozdobenou větví, ale s dětmi už je mi to líto a taky si chceme doma užít stromek, světýlka a tak. Být doma, tak zdobíme 23. večer.
Jitka77 já taky ne, po týdnu v obýváku už postrádá to kouzlo. Pak už ho ani nerozsvěcíme
Zdobíme 23. odpoledne, ale letos nebudeme doma, tak to budeme muset zvládnout asi až 24. po obědě ![]()
Zarinya tu mikinu jsem si koupila vcera, ale dneska sem ji vrstila, na svetle doma mi prisla ta barva blba:D
nerolix Ne, on většinou spíš uřízl spodek a ty větve použil na zbytek![]()
711990 mne se libi moc.:-)a ma pekny strih jen by u krku mohla byt vic uzavrena.
711990 asi mas pravdu,ze v tom cos byla nejaka hezci
ale necham si ji.
jeste jsem ji tedy na denim svetle nevidela,musela jsem po nakupu volat muzi at pro to prijede abych se s tim netahla do prace.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.