rocky děkuju :) taky mi přišel hezký, škoda
Co jste si dnes koupili/y?
rocky Ty jo a nemá ty courtney Pinot Noir ? Ono to bude asi těžký stejně jako ty tenisky na platformě, vypadá to na stejný typ podrážky a to bych na těch tenkých páskách tahat teda nechtěla.
a já jsem si koupila zimní tenisky ... na takovou tu teplejší zimu jako je teď
RoSa Takže hned jak přijdou máme čekat ochlazení? Někteří z nás totiž mají nakoupené oteplovaky, sněhule a boby a leží to v koutě!
Karja jo, to se obávám, že tak nějak vyjde... no tak na brzký jaro, no...
rocky Karja mám Courtney a jsou to nejpohodlnější sandály, jaké jsem kdy měla. Těžké se mi nezdají, ale tak je to kus hmoty, takže něco to váží. Mám je i v podobě nazouváků a ty ta platforma trochu stahuje z nohy, dokud se mi ten vršek pěkně nevytvaroval na můj nárt, tak mi padaly. Někoho tu i dřely, co si vzpomínám. Ale ty sandály můžu doporučit.

Pinot Noir tak to je ale úplně jiný model, karja dávala odkaz na Courtney sandály barevné, mají takové tenké pásky.
rocky aha, já to nesleduju, jen jsem byla tázána na moje Courtney. ![]()
Totok :) 
Moc se omluvám za velikánskou fotku.
rocky hm, tady věřím, že ta platforma může být na ty pásečky těžká. Mě by ovšem do minuty zabil ten pásek mezi prsty, takže osobně to neověřím. ![]()
Karja kdyby boby, my máme koupenou dovolenou na horách ![]()
![]()
rocky ty jsou krasny, kdybych vsude nejezdils na kole, uz bych je kupovala ![]()
Prosím vás, nemá z vás náhodou nekdo tyto? Jak sedí velikost? Já je nám v košíku a nevím jestli mám nebo nemam![]()
Edit:tak kupovat je nebudu, můj manžel na ně řekl, že jsou neskutečně hnusné.

rocky mám někdy 39, někdy 40, ale u Vagabond vždycky 39
RoSa děkuji, já má od Vagabond dvoje a vel. 39 odpovídá. Koukala jsem na ty tvoje tenisky, kdyby nebyly bílé, hned bych je brala. Jenže já je jaksi ani nevím k cemu bych nosila.
rocky Ty jsem měla a vrátila. Sedí normální číslo. A tahle špinave bílá je ve skutečnosti docela ošklivá,taková jako demode bezova. Já si objednala ty fialové a to je hezká nenápadná jemna fialová barva, řekla bych hodící se ke vsemu. Ae prisly mi poměrně těžké na nějaké větší chození a musely by se fakt udržovat dost čisté, nějakej dočasně zanedbanej stav by na nich dost razil:D
Nestvete mě s těma sandalema, já si je už racionálně vymluvila, takhle je zas budu někde stíhat ve slevách!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY