rocky Je to vagabond obojí. Jsou moc pohodlné, ale podrážku to má hodně jako šlupku, jako chození bosky, silnější by pro mě byla lepší.
Co jste si dnes koupili/y?
Karja děkuji, tak nějak jsem to tušila.
rocky Já mám jejich boty ráda, v akci se dají koupit za velmi slušnou cenu a mají fakt výdrž. Zimní nosim v podstatě plně už ted čtvrtou zimu (jejich poslední teda:-D). Tenisky už mám taky několik sezon a dobrý.
Karja mám perka Vagabond a maximální spokojenost. Na ty tvoje si počíhám.
Ulovila jsem dnes na Zalandu svetr skoro za 700 vlna + kasmír, a jsem na něj zvědavá. ![]()

@moora za Tebou bych se na ulici určitě otočila. A několikrát :-). Moc Ti to sluší.
rocky Jo, na zalandu lounge jsou teď vagabondy zase v akci, ale od sandálu zbývají jen malá čísla.
Ještě číhám na tyhlety https://www.zalando.cz/vagabond-courtney-sandaly-s-oddelenym-palcem-mint-va111a0rv-m11.html
Omylem jsem předtím objednala jiné.
je treba pripravit se na sezonu :)

Lilly_Ku moc pekny nakup!
Chtěla bych se jenom zeptat, zda tu má někdo zkušenost se zasláním vratky (konkrétně mám na mysli COS) přes DPD box? Myslím, že by to jít mělo, ale ještě jssem nezkoušela.
moora celý super, ale ta ryba, ta je nejlepší :)
Černý kalhoty, košili se stojáčkem a puntíkatý šaty..z posledních dvou jmenovaných jsem trochu nervozní teď, i když v kabince jsem si samozřejmě představovala, že se v nich nesu jak pětka do záložny..no tak holt to teď budu muset nosit ![]()

šaty jsem nenašla, stránky m&s fungujou jak na baterky..to se nedá
baltik Tak Betty Nakonec Vagabond důchodky dorazily až dneska, tak hlásím, že jsou super a velikost sedí dobře, mám 39,5 a Vagabondy mi zatím vždycky sedly v 39. S tlustou ponožkou a/nebo vložkou už bych se asi nevešla, ale přijdou mi zateplený dost samy o sobě. Akorát jak jsou volnější kolem kotníku a mají platformu, tak si dovedu představit, že někomu s úzkou nožkou by mohly i ve správné velikosti trochu klouzat z nohy.
Ale teda že pár dní po tom co jsem si je pořídila je vyvěsí ještě o pět kil levnější na Zalando Lounge, to mě úplně nepotěšilo! :)
Karoleena ja je tam videla a vzpomnela si na tebe
Karoleenaděkuji , mám taky 39,5 a objednala jsem si teda 39.
Karoleena diky moc
Ounz prosím a co ten šedý svetr, máš ho?
rocky nenám, než jsemse rozhoupala, tak vyprodali velikost, na kterou jsem si myslela a zatím jsem nekoukala znova..
Karja koukala jsem na ty Courtney... na německém Zalandu nemají moc lichotivé hodnocení, prý hodně těžké. Na zal. longe jsem cihala na několik věcí naráz, jednou jsem odešla od pc-nemám nic. Ona je to také někdy práce něco si tam ulovit. To je normálně adrenalinový sport!
Ounz škoda, ten byl teda krásný. Mám to stejně, zjistila jsem jakou vel. potřebuji, a už tam nic nebylo. A tak člověk si aspoň ušetří. A ta halenka se stojáčkem je pěkná, ať se ti dobře nosí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY