Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline rocky
203 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 20:50

Karja děkuji. Manžel mi je promlouvá, ale je bych něco takového i brala, akorát na normální platformě, a hlavně ne v bílé barvě. 

Online RoSa
10262 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 20:54

rocky dávala jsem tady janulíkovi odkaz na skoro ty samý, jen v šedivý... taky kůže

a k čemu vzít bílý tenisky? no asi ke všemu bych řekla... stejně jako bílý plátěnky v létě

Offline Karja
45075 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 21:07

rocky Sambovi se líbily, jen ta platforma ne, bez ní prej nejlepší tenisky. Ale nevím jestli kvůli estetice či zdravotní stránce věci:-D. Jako určitě ale najdeš i lepší. 

Offline Pinot Noir
30182 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 21:12

rocky ty tenisky jsou děsně těžké, nebrat.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 21:16

rocky ja som si tieto (aspon myslim ze su to tie iste) objednala v ciernej a ako pisu baby vyssie, ta platforma je hrozne tazka. Nedalo sa mi v tom chodit, dokonca sa mi jedna vyzuvala. 

Offline rocky
203 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 21:26

Karja asi se chlapům moc nelíbí, měla jsem jedny v černé asi na 5 cm platformě, ale jiná značka....můj mi na ně rekl, že jsem v nich jak na chůdách, tak jsem darovala neteři.

RoSa koukala jsem na ně, pěkné, jen škoda pro mě, že podrážka je světlá. 

Offline rocky
203 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 21:29

Pinot Noir děkuji. Mrakoplas ty jo.

Já už tady nebudu plevelit, ruce mě trochu svrběly, ale na druhou stranu aspoň si ušetřím. 

Offline Karja
45075 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 21:55

rocky ALe třeba vagabond zoe jsou taky na platformě, a jsou lehčí i mi velice pohodlné. Ale taky mají bílou podrážku. Na chlapy nemůžeš moc dát, nevědí!

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:07

rocky U nás jsou platformy na černé listině :-D. Kdykoli si nějaké vyhlédnu, dostane se mi "poučení", jak nehezké jsou a to mě tak otráví, že je nekoupím. Ale bohužel se tyto komentáře týkají většiny bot, které se mi líbí .

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:09

Já jsem si objednala mokasíny, jsem zvědavá, jaké budou v reálu.

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:11

A ještě jsem chtěla přihodit kabelku (převážně kvůli barvě), ale nepodařilo se mi rozklíčovat, jestli má nastavitelný popruh /aby mi nebyl moc dlouhý/. V popisu se praví, že je nastavitelný, ale podle fotky tuto možnost hledám marně.

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:18

A do třetice, delší dobu se mi líbí tyto tenisky NB a teď jsem je našla na Zalandu. Jenže jsou údajně unisex a všude je doporučena jiná velikost. Objednávat dvoje se mi nechce, tak je mám stále v košíku a pátrám, jak je to s tou velikostí. Na e-obuv je bohužel nemají, takže vyzkoušení více velikostí nepřipadá v úvahu.

U jedné barvy doporučují 38, u jiné zní doporučení na větší velikost a tabulka rozměrů je zavádějící :-/.

Offline Karja
45075 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:21

whiskas Já si myslím, že tam budu na tom pásku nějaká spona, prostě v pulce nebo tak

edit: Tak ne, beru zpátky, je to jiná než jsem myslela, fakt to vypadá, že nemá...

Online RoSa
10262 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:33

whiskas mokasíny i kabelka vypadaj moc pěkně! já bych tu kabelku riskla, vždyť to můžeš vrátit... boty mě moc neoslovily, já tu síťovinu nemám ráda, dostává se pod to bordel a vylovit to jde jen pinzetou

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:33

Karja Viď? Jako magor jsem ji zkoumala ze všech úhlů a ve všech dostupných barvách, nic :-D. Tak se na ní asi vykašlu, byť barva pěkná .

Jo a ty tvoje sandály Vagabond se mi velmi líbí, jen jsou na mě moc placatý.

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:38

RoSa Aha, no dík. Já potřebuju pevnější tenisky. Mé původní NB (kožené, masivní) jsem letos po 100 letech se smutkem vyhodila (už se pochopitelně nedělají) a teď všude vídám právě jen síťovinu, která je někdy navíc tenká, nezpevněná (prostě hadr). Takže začíná hon na tenisky :-D. Na běžné nošení mám oblíbené Vagabondy, Camper, ale já chci nějaké nové na sport.

A děkuji za ohodnocení nákupu. Snad boty sednou a máš pravdu, kabelku risknu a případně ji rovnou nechám ve výdejně. Ta barva se mi strašně líbí.

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:44

RoSa Dneska jsem si na tebe (a na další účastnice srazů) vzpomněla, jako na možnou záchranu. Dělala jsem trochu pořádek v parfémech a našla jsem odstřik bez popisu a za boha jsem nebyla schopná identifikovat obsah flakonu. Brala jsem to vylučovací metodou a pořád si nejsem jistá, jaký poklad se ve flakonu ukrývá . Před Parfu. jsem měla max.2 až 3 parfémy a byl klid. Teď zapomínám, co vše vlastním. Ale nevadí mi to.

Online RoSa
10262 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:46

whiskas tak přijď na volební mezisraz a my ti řekneme, co máš

Offline rocky
203 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:48

whiskas jsem také pro kabelku, ta barva je moc hezká. I mokasiny se mi líbí. RoSa já asi půjdu do těch tvých bílých  tenisek , mě fakt děsně svrbí prsty. 

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 22:50

RoSa On je nějaký mezisraz? Kouknu do příslušného vlákna. A děkuji za pozvání