Gatita jo. takhle presne se to projevuje, rb okno jen mota koleckem a nic. ale ani jit do apky mi teda nepomohlo...![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Pavlena ja ji planuju nosit zcela civilne
moora Mně se ta sukně na tobě líbí, jen žiju v domnění, že jsi hodně vysoká, takže ta sukně je mega dlouhá? V popisu čtu, že pro velikost 36 je to 84,5 cm
?
whiskas Merim 165. Delsi je, zalezi teda na velikosti, cosaci s kazdou konfekcni velikosti prodluzujou o 2 cm.
Pavlena Prubni :-).
moora Moc děkuju. Nevím proč Tě mám zařazenu v kategorii 170 cm + (vypadáš vysoká, nebo máš prostě dlouhé nohy). Tak to ji mohu škrtnout, protože mi navíc připadá na COS strašně úzká v pase. Do COS se tento týden osobně nedostanu, proto loudím informace. Děkuju.
whiskas Stejně ji tam nemají :-).
999
tak vyřešeno. Díky.
Pavlena ...kup si tu sukniiiiiiiiii....kup si tu sukniiiiiiii....našeptávám
(bohužel i sama sobě![]()
Pavlena 999 Já mám Samsung, banku jinou a problém stejný. Z mobilu, na počitači mi vše funguje.
napodobne...nedela to tedy u uplne vsech e-shopů, ale u vetsiny. Nakupuju pres ntb, uz jen proto,že ty veci lip vidim
Catherinne Díky za tip.
notna krásné lodičky ![]()
Netuším barevnost sukně na živo, ale na fotce se mi to líbí. A klidně i do hospody ![]()
P.S. sukně dorazí zítra

A ta druhá, zde vítanější varianta, zkusila jsem něco objednat, šněrovací boty nemám

Pinot Noir Děkuji.
Catherinne Ta druhá sukně se dost líbí mně, to je taky COS? Neobjevila jsem ji tam...:-(
Garfie nene, to je pinterest
Catherinne A to je velká škoda!
Catherinne diky, moc pekna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY