Sweet Potato já jsem je musela hodně stáhnout, jinak působily strašně rozplácle a nepěkně.
Co jste si dnes koupili/y?
Dnes něco pro radost, na pocuchané nervy z toho všeho hnusu, co se teď volbami strhnul.
O M.Havlovi jsem tuhle knížku sháněla hodně dlouho, ona se občas objevuje, za šílené ceny teda. Psala jsem před lety do vydavatelství, dotisk nebude. Tak ji konečně mám, prakticky novou, nečtenou, v top stavu. Z knihovny jsem ji už měla půjčenou několikrát, dokonce jsem byla v pokušení ji jako ztratit a zaplatit, jen abych ji konečně vlastnila
.
A ještě Elišku Coolidge, za neskutečných 29,- :-), tipuju, že se snad v knihkupectví upsali, když normálně stojí 250-300. Moc se mi tahle dáma líbí, její elegance, pozitivní mysl, víra (byť tady byla několikrát z X důvodů dost kritizovaná
). Její 13.komnatu jsem skoukla mockrát ![]()

vanilka Moc gratuluju.
Sweet Potato šla a velmi
999 34
Catherinne Tak to mě zajímá :-).
vanilka Moc hezký úlovek.
Sweet Potato Tak to pak taky musíš ukázat. Já bych nejlíp mohla skončit s botama, tak do jara, toho dalšího.
tina tobe by slusely urcite moc,ja asi budu mit problem s delkou.
Sweet Potato černá káva díky ![]()
stes Co Vavrrrroch, ale Karel Imfeld Prácheňský! Kam se hrabe Bittner!![]()
999 ja objednala 34. Do mensi bych se urcite nevlezla a mozna se nevlezu ani do teto..![]()
Pavlena Vlezeš :-).
Řvousenka ale vzdyt jo, jasně...zmotala jsem to. Nejlepsi je to televizni obsazeni. Čepelka jako vrchni šokovatel Vogeltanz, co se mu zapaluji lýtka atd. To neomrzi.
Lama_z_Lana Ta párty košile je super, škoda že na večírky tohoto typu už nechodím! ![]()
Sweet Potato mně se ty boty líbí, rozhodně víc v reálu než na fotce. Myslím, že je unosíš, já ti věřím!
Řvousenka ale vzdyt jo, jasně...zmotala jsem to. Nejlepsi je to televizni obsazeni. Čepelka jako vrchni šokovatel Vogeltanz, co se mu zapaluji lýtka atd. To neomrzi.
Čepelka taky bude ;-) a nevěděla jsem teda, že za ně hraje Táborský
Principál: Jan Hraběta nebo Petr Reidinger
Karel Infeld Prácheňský v roli Vavrocha: Zdeněk Svěrák
Doktor Vypich: Miroslav Táborský
Vlasta: Petr Brukner nebo Genadij Rumlena
Bárta: Marek Šimon nebo Robert Bárta
Šikovatel Vogeltanz: Miloň Čepelka
Garfie Ale prosim tě, v Japonsku je to určitě košile na denní nošení;-)
martek01 asi bych tam v duchu furt dosazovala tu starou partu,ale i tak to bude krasny,uzij si to
Karja
To je vlastně pravda!!!
Tabea Moc děkuju za reference ohledně sukně. S tou délkou je to tedy záhada
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY