continuity Dá se ještě sehnat? Potřebuju ho jako dárek k půlkulatinám.
Co jste si dnes koupili/y?
Mně zase přijde, že taková sukne si lépe sedne s rovnou, tzn chlapecké postavou. Utly pás není nutný.
Mám na mysli malý rozdíl mezi pasem a boky.
Tak Betty No nevím. Měla jsem tento střih v oblibě, ale od doby, kdy nemám pas prakticky vůbec, je nosím jen sporadicky. Je mi líto je vyhodit :-D.
ALE, možná máš pravdu v případě této konkrétní sukně, respektive ve střihu/položení skladů.
Dadoo To jo, ale chce to zároveň ploché břicho a též boky bez "těsnění" :-D.
Dadoo vidíš, já celou dobu žiju v tom, že mám krátký nohy. A ty mi teď jen tak řekneš, že mám krátký i trup.
Opovažte se mi někdo napsat, že mám metr sedmdesát proto, že mám dlouhou hlavu. ![]()
Sweet Potato jj, nejlíp normálně na lego stránkách, teď zrovna dorazily nějaké doobjednavky. Ono to do normální distribuční dítě ani pořádně nešlo, pár kusů má Alza a nějaké podivné eshopy ho mají o pár stovek levněji, alenekde píšou pomackana krabice a musíš zaplatit stovku za poštu. Lego teď má k tomu nějaké dárky a poštu neplatis.
Díky všem za komentáře! Potvrdil se mi můj pocit, že sukni mám nechat někomu, komu bude slušet víc. ![]()
Ale netruchlim, protože jsem si spravila náladou dlouhou parkou Didricksons ze zalando Lounge. Byla jsem v ní dneska bruslit venku v dešti a kromě mokrých rukavic jsem byla komplet suchá!
Koupily jsme letenky na dámskou jízdu na Maltu a na květen. Už skoro balím
.
Nákup oblečení bude následovat. Tak dnes alespoň cestovní tašku do letadla. Stará se rozpadla a jinak zatím spíš věci na hory.
Nakupovala jste nektera na Breuninger? Je to ok?
Maureen už jsem si dlouho nic nekoupila, tak jsem zvědavá až přijde ![]()
A vidím tam velikosti 32/34/36
Tabea jeeee vůbec!
To bylo o mně. Já mám krátký tfup a navíc ta obrovská prsa. Takže JÁ bych vypadala jak selka.
Ale pokud se v ní necítíš, udělalas dobře.![]()
stes já jo a ok.
Připravena na jaro! ![]()

Tabea diky
Renusatko nějaké výhodné? Malta mě taky láká, ale na žádné super ceny jsem nenarazila.
Renusatko parada! Malta me laka moc
Evaeva Nevim jestli výhodné, ale museli jsme sladit termin 4 baby a různá zaměstnání a podle toho porešit letenky. A o Maltu nám šlo speciálně, kvůli známému, kterého tam máme. Ubytování prijde na řadu později.Květen už je sezóna, tak 4000 zpáteční.
Renusatko jojo, to je jasné. To jsou stejné ceny, co jsem našla já. A právě mi ani nepřišlo, že by termín hrál nějakou extra roli v ceně. I ostatní lokality, o kterých uvažuju, stojí podobně. Užijte si to!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY