Renusatko my mame na duben za 3800, takze to neni velký rozdil. Uz mame i bydleni,coz byl s nasima pozadavkama,jedeme 3 pary,docela voser neco najit ta slusny penize.
Co jste si dnes koupili/y?
Když už jsme u letenek... kde je sháníte?
Nejsme v přiznání, ale 4000 tisíc za zpáteční letenku se mi zdá za hubičku.
continuity Viď.
continuity 4000 tisíc nebo 4 tisíce? ![]()
vanilkaPěkný nákup, ten Fiskars. Mám od té značky několik věcí a kromě jedněch nůžek jsem spokojená.
continuity To je sice dobrá cena, ale pokud nechceš určitý termín, tak se dá cestovat o hodně levněji. Kolikrát ta letenka vyjde za 1000. Občas to děláme, že si řekneme, že vyjedem na víkend a najdeme v levných letenkách. Pokud plánuješ, termín a víc lidí, tak je to většinou víc.
stes To by mě zajímalo. My se díváme a zatím máme něco zarezervováno, ale platí se až tam.
Renusatko no jako jo, ale bezna cena zpáteční letenky na podobnou střeku je třeba 7-10 tisíc. Že aerolinka potřebuje vyprodat letadlo, tak to prodá se ztrátou je úplně něco jiného.
continuity Tak otázka byla, jestli jsme koupili letenky výhodně a to si nemyslím. Je to normální cena, v té době, do té destinace. Takže tak.
Catherinne ale jooooo
dnes jsem na ně koukala a jsou tam...odolávám
Ubytování na zimní prázdniny.
brrr co jste vymysleli?
continuity Nakonec jedeme na pár dní do Alp, do Hausu.
Na květen je to luxusní cena!
Právě jsem hledala na březen Malagu, a u těch pálek mi div nevypadly voči.
Nestíhám, tak sem skoro nepíšu, ale teda moora sukně je boží..!! Jako telepatie obrovská, koukám na COS, sukně mě ohromí a pak si teprve dočítám tohle vlákno. Nepřijde mi vůbec špatná ani na Tabea, ale chápu, jak se v tom člověk necítí, tak je to na nic. Mě teda strašně připomíná sukni od strážnického kroje, tu jsem měla, když mi bylo pět.
A dotaz na další (i potenciální) majitelky: tina 999 Catherine - přijde vám sukně opravdu pouze na speciální příležitosti (divadlo atd.)? Pokud ano, tak ji nechci. Já bych ji plánovala nosit klidně do hospody..
Pavlena jestli se mi bude naživo líbit plánuju nosit normálně, do práce, do hospody, na procházku. Akorát běhat v ní nebudu ![]()
Catherinne zejo? Já k ní určitě obuju nějaký humpolácký Vagabondy a krátkou bundičku. Teda co to kecám..! Zatím ji nekupuju!! Mám povánoční šetření..! ![]()
![]()
Pavlena A jak dlouho ti to myslíš vydrží?:-D
Pavlena mně se líbí i ta možnost úžasné změny, kdy ty humpolácké boty vyměníme za boty na 9cm podpatku. Už aby přišla!
Pavlena včera jsem k ní měla Hunter holiny (z nouze teda) a brácha to komentoval, že hustý
A i tenisky k ní vidím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY