Letenku na duben zpatecni do recka za 113eur....![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Zarinya Hezký! budeš u moře nebo něco doma pracovat?
Karjadoma,ale pracovat rozhodne nebudu.![]()
je to na duben na 14dni na recke velikonoce ,k mori leda tak na prochazku.V dubnu si budem uzivat nas ,,novy,,dum a mestsky zivot.![]()
Ja vazne uvazuju o techto,nemate je nekdo?
Vloni jsem si zkoušela podobné, ale byla tmavší barva denimu a nevzala jsem si je. Ta látka je strašně tuhá, asi jak džíska.
Lama_z_Lana To je super košile, připomíná mi, jak asi před 2 lety mělo H&M nějakou kolaboraci s... 999 si možná vzpomene? a tam taky byly takovýhle šifony a volány a chlupatý pantoflíčky!
Zarinya Ty jo tak na řecké Velikonoce bych taky jela si zahodovat:-D. Užij si to!
Koupila jsem si na Zalando-Lounge Vagabond tenisky Janessa bílý celokožený, a přišly v provedení kůže/textil... Jsem z toho trochu votrávená... samozřejmě celokožený už v mym čísle nemaj... co myslíte, nechaly byste si je?

Karja diky.:-)
No je to takova mala naplast,protoze puvodni plan byl,ze tam pojedu na pul roku,jenze jsem dostala v praci pridano tak to zas sunu o rok.![]()
Kan jj to bych prave chtela tuhou dzinovinu.Mam s Olivera saty z mekky a v tom kdyz si sednes tak je to hned sezvejkany.![]()
Jen mi dela starost delka a to i trupu...no nemuzou je mit v kramu a mela bych to vyreseny raz dva,online to bude operace na 14dni.![]()
Aranel Simone Rocha? :-)
RoSa přišly mi stejný a vrátila jsem je. 
rocky no jo vlastně, já jsem je tady doporučovala.... tak jsi dopadla stejně... asi je taky vrátim a počkám si na ty celokožený, chtěla jsem je na zimu a ten textil mi vadí (ač vypadá, že na údržbu to nebude tak hrozný) ![]()
RoSa Já mám již dva roky ty celokožený, kombinaci s látkou jsem viděla jen v obchodě, ale také bych radila vrátit. Řekla bych, že používáním ta látka bude mít tendenci měnit barvu (zacházet), kůže bude stárnout rovnoměrně na celé botě. Každopádně je doporučuji, jsou neskutečně univerzální - k šatům i džínám a hlavně pohodlné.
dupali dík, to je pádný argument, jdu to zabalit a vracim
RoSa jj,
kdyby byly celokožený, určitě bych si je nechala. Co se vel. týká, ta byla ok, brala jsem 39.
RoSa No kdyby byly z té látky celé, tak by to šlo, celé by se vypraly, ale v té kombinaci s kůží mi to přijde riskantní
Takže, kdo se ještě potřebuje rozhodnout...snažila jsem se z různých úhlů
34 sedí skvěle, mám ji v pase akorát, ne utaženou. Délka vepředu i s páskem 86, na bocích 84. Vizuálně ten rozdíl sama na sobě nevidím. Pas 64 cm. Za mě je nádherná, kapsy hledám, ale zvyknu si, ony jsou tak jako víc vepředu, než u jiných šatů.
Ten vršek jsou ohrnuté pracovni šaty, není to ideál...

Catherinne je krasna!
Catherinne Vypadá dobře :-).
Catherinne to vypadá hodně dobře .-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY