999 Lama_z_Lana jo, Simone Rocha!
Co jste si dnes koupili/y?
Maureen no právě jsem čekala tu jemně zelenou i v té sukni a není tam. Objednávala jsem to souběžně, tak to tady sonduju
Catherinne možná by ten problém nebyl ani až tak v té barvě-ale tluče se mi to prošití bundy...ale sukně![]()
Maureen to mně právě taky...no nic, ještě to zkusím doma pořádně s botami a tak, a když tak budu hledat dál...nějakou navy nebo černou.
Lama_z_Lana košile je naprosto skvělá, těším se na outfit! Já jsem zas objevila (rumunskou!) značku a nemůžu vyhnat z hlavy tenhle šlehačkový top. Pak si vzpomenu kolik stojí a zas zavřu prohlížeč...

Catherinne sukně ti sedí. Já bych k ní vymyslela tak max křiváka..
Maureen teď jsem honem nevěděla, kterou BÉŽOVOU myslíš, protože (klasicky- jako jestli je tyrkysová spíš modrá, nebo zelená), je ta sukně pro mě růžová. Pudrově růžová ![]()
marieu Ale slušel by ti :-).
999 viď..? Jenže 7k za topík z Bukurešti a polyesteru... nevím. Mimochodem ta značka má celkově skvělý hadry.
whiskas já myslím, že u téhle délky 2cm ani moc nehrajou roli. A ještě navíc jak ta sukně trčí, tak asi bude trošku kratší...
Catherinne Ta bunda je pěkná, ale k té sukni spíš ne.
Sweet Potato přišla až když jsi odešla
Aranel jo, ja si to pamatuju! Neco se mi libilo, ale nechtelo se mi tenkrat davat tolik korin za takovy "vystrelek". Tahle je z vyprodeje v Reserved, tak pro tu srandu OK
beztak to vidim tak, ze pri navratu domu si ty rukavy prislapnu a bude po ![]()
marieu no ale ta je! Na Tvoji figure by vypadala moc dobre!
Ja vsechny tyhle masle, vazacky a volany muzu
Ted jsem koukala na jednu s obr masli koukala v tom Reserved, ale nakonec jsem vzala jinou s nadychanym vysivanym rukavem. A chlupaty cerveny sako. A sametovy saty. Uz aby na me prisla ta drahota konecne ![]()
Lama_z_Lana maximalismu zdar, teda koukám! Mně se takový věci hrozně líbí, ale neuměla bych to nosit a kombinovat, nejspíš. Ten top s mašlí mě hrozně láká, myslím, že bych ho i unosila, ale ta cena je opravdu vysoká.
marieu ale ten by byl třebas na ty konference![]()
tina jinam se nedostanu..
takže to je jediná možná varianta.

Neměla jsem objevit Zalando Lounge - nikdy! Nicméně potřebuju tenisky a na courání s kočárem mi přišly úplně skvělý a hlavně Merrellky jsou pro mě asi nejpohodlnější značka bot, co znám. A neříkejte mi, že je to ke kočáru nepraktická barva ![]()
GChK na tie som tam tiez pozerala, mam rada viacfarebne tenisky. Mne sa pacia ![]()
GChK No u kočárku na barvě bot tolik nezáleží, ta začne být kritická až ve chvíli, kdy se začne chodit na písek ;o) jen jestli máš kočárek s nožní brzdou, tak si je okopeš.
Catherinne za mě bundu ne, barevně mi to nevadí, ale vadí mi, že má moc detailů, prošívání, ten bomber límec a nabírané (zřejmě..?) rukávy.
GChK intenzivně bych naimpregnovala a bude to dobrý. Kdysi dávno jsem v bleděmodrých semiškách zapadla po kotník do bláta (mno, hrálo tam roli nemalé množství burčáku
) a po mém probuzení byly botky jako nové, můj tehdejší drahý na nich dost zamakal. ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY