RoSa Já jsem si je přesně z tohohle důvodu nekoupila, že jsou kombinované s textilem, jinak se mi líbily. Na ZL totiž chybně uváděli, že jsou kožené, ale když jsem si je našla na jiných webech, tak všude uváděli kůže/textil. To já bych nemohla, chci jen celokožený, omyvatelný, jinak by to bylo velký špatný, znám se.
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne Na tobě je excelentní.![]()
Catherinne vypadáš nádherně i s tím vrškem.
vanilka oni tam měli oboje právě!! rozdíl v ceně nějak do stovky, jsem to studovala, v čem je rozdíl... a tak jsem si dávala pozor, aby to byly ty dražší s popisem jen kůže... už mám vytištěnou vratku, nasrali mě ![]()
Catherinne sluší ti to! ty seš na to typ, taková něžná maková panenka
RoSa aha, tak ty druhé jsem tam ani neviděla
. Filtrovala jsem si podle velikosti, tak možná proto
Catherinne Vypadá skvěle! A já ji rovnou škrtám, měla bych ji až na zem
.
Catherinne na tobe je skvela!!! fakt je to takova sazka do loterie, jestli bude sluset ci ne...
Sukne je fakt pekna. Jen jsem myslela te je převládá tmave zelena a ted vidim modrosedou?
Pavlena ja si chtela objednat 38. Nastesti byla za chvili pryč ![]()
Catherinne taky se mi libi
Pavlena tak tak. Ja to tedy mam v ocich srovnany naprosto presne, jini to blbe vidi
. Tak tady je blby to foceni mobilem,to fakt poradne nechytnes
Já tam vidím tu modrou jako navy nebo temně petrolejovou. Naživo mi tam chybí na koncích listů zelinkavá, kterou vidím na produktové fotce.
A tím se nabízí dotaz, zelinkavá bunda ano nebo ne? Prošívání? 
Catherinne myslím,že by hodně záleželo na odstínu té bundy
já bych asi byla málo odvážná..
Catherinne jo taaaak...za mne ne...
Catherinne sukně
ale bunda mi k tomu připadá jako "vyběhla jsem pro poštu".
Catherinne jééé, vypadáš jako švédky, co ověnčujou vítěze Vasaloppetu. Za mě hezký, takový malebný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY