A ještě jedny šaty, které plánuju na noční košili
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato ta sukně je super, nám ji v zelené a fakt ji mam rada. Hezky vlaje.
continuity Ooo, zelená, tu už nemají.
Já se byla juknout v COS na tu džínovou a usoudila, že 3500 je moc. Tak jsem si to bohatě vynahradila tady. ![]()
Sweet Potato tak ti pekne děkuji,já byla v krámě minulý týden, ale neměli moje číslo kalhot.
napotřetí si mi to povedlo zaplatit a jsem teda zvědavá, co budu dělat s doručením, protože to určitě nestihne dorazit před dovolenou. Snad podle ppl alespoň slušnou notifikaci.
Sweet Potato Ne, ochraňuj mě limite na účte!
Kabát je krásnej a vypadá i kvalitně
Ten ti bude slušet!
marieu Kabát je super, přesně na tebe. Doufám, že ti bude sedět!
marieu kabát je moc krásný, hlavně ta barva. Mně by se hodil. Nevíte někdo jak sedí velikosti?
marieu kabat bude super! A muzu se zeptat, odkud nakupujes? Na origo strankach nedavno zmenili doruceni na "duty unpaid", takze cloveku pripoctou clo a 21% DPH (se domnivam), spolu se zmenou na ceny v CZK to vlastne je skoro 2x drazsi, to at si skubnou..![]()
marieu kabalt je moc pěknej
marieu jojo, tady ti přeprodejci jsou jediná šance. Trochu tu jejich prodejní politiku nechápu, zvýší už samotnou cenu, vnutí ti tvou měnu (další % navrch) a nechají uhradit clo a navrch DPH..?
Pavlena taky mi přijde zvláštní, že jim přijde ok takhle omezený trh..
marieukrasny kabat
Kupila som si obočie. Viem že to tu moc neletí, ale kde nič nie je, tam si treba pomôcť. A je to uuuplne čerstvé, prave idem od nej. Som zvedava ake to bude časom, vybledne, niečo sa stratí.....

Jo a moje alergické oči to je tiež niečo
teda foto takto zblizka a bez makeup je horor ![]()
Janulik03 vypadas dobre a to oboci je fakt povedeny![]()
Janulik03 teda... moc pěkná práce! Vypadáš moc hezky a přirozeně.
viktorka_od splavu , rocky diky baby, ono to este bude iné, ale nevadilo by mi to ani takto. A zabudla som, ze nemám piť kavu tak to riadne krvacalo.
som blbka teda riadna ![]()
marieu koukala jsem na ofi stránky, tam modelka ten tvůj kabát má ve vel. č. 10, na ZL vel 36. Osobně si myslím, že 36 pro tebe bude dobrá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY