Janulik03 mas to cely pekny, i vlasy
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 a jak dlouho to vydrží?
Já mám permanentní make up na horních očních linkách ještě někdy z 2003 a známá co to dělala, říkala, že vydrží min. 8 let. ![]()
moora diiik.
rocky neviem kolko to vydrží, ono je to dane typom pleti, starostlivosťou, je jasne ze casom to vybledne. Moje obocie je svetlunke, riedke, take nijake, bez farbenia ani nebolo vidieť. Ale hlavne ze chĺpky rastli presne tam kde ich nebolo vobec treba. Takze kludne zopar rokov, ja dúfam ze do smrti ![]()
Nebijte mě, ale na breuninger.com sleva -1000 Kč pro nové zákazníky s kódem NEW1000
.
Este som teda po ceste domov stretla overal. Tak si idem zvyknúť na širšie nohavice.

Janulik03
dobrý je to
moora od teba ma to teší o to viac
.
Od istej doby mi neustale su v reklame ponúkané tie tvoje boty s ružovou podrážkou. Uz som ich skoro objednala, len neviem k comu by som to nosila. Na tebe sú úžasné.
Janulik03 tyjo vypada to dobre!
711990 diik len premyslam ze to zapinanie vzadu na krku odstranim, zaposijem a necham take viac otvorene. Zapina sa to na gombik a latkovu smycku, co je pre mňa hodne nepraktické. Ale inak super pohodlné, ziadny výkrik kvality, tak na vyskúšanie ci ano alebo nie, ziadna škoda
Janulik03 oboci vypada moc dobre a ty taky
. A to mas delany jakou metodou? Byla jsem poucena, ze je jich vic a toto se mi fakt libi.
crazydaisy je to robene takými cepielkami do tvaru chlpkov. Phibrows technika.
Janulik03 diky
crazydaisy jo a este mi bolo doporučené sa nebáť a dať to výraznejšie. Lebo to co vidíš okamžite, nebude potom az tak výrazné. A to je škoda.
Janulik03 tobe slusi i to tmavsi a vypada to prirozene a dobre. Ja porad jeste vidam to tetovany cerny, ktery je spis modry a to je strasny.
Janulik03 moc ti to sluší
crazydaisyano aj ja vidim veľa tych plnych. A širokých, preto som aj vahala. Sledujem toto dievča už dlhšie a robí veľmi pekné veci. A už boli u nej všetky dcerine kamarátky tak nebolo prečo váhať. Dobre si popozeraj prace v tvojom okolí, určite nájdeš takú s ktorou budeš spokojna.
Janulik03 vyzeras super, obocie aj vlasy a teda toto je plet bez makeupu? To silno zavidim, tak peknu nemam ani s makeupom ![]()
Mrakoplas ale di ty brepto
.
Ale riasy som teda natrela, aj ked mi ich tou procedurou trochu rozmazala
Pavlena Ted byl allsaint i na zalandu lounge. Ale viděla jsem to tam za dlouhý čas, moc často se to neopakuje.
Janulik03 dobry oboci, vlasy i overal! Moc ti to slusi, vypadas cela nejaka mladsi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY