Janulik03 oboci sis koupila pekny, je moc povedeny
Co jste si dnes koupili/y?
Baby dakujem, trochu som sa obavala ze to tu schytam. Ste ma prekvapili ![]()
Janulik03 kdyby to bylo škaredý, tak bys to schytala! Opravdu povedené, vypadáš moc dobře. ![]()
Janulik03 Máš super vlasy a vôbec, celá si pekná! ![]()
Biely kvet teda dakujem si milá
Pekny nakupy tu mate.Taky bych rada nejakej hadr,ale jeste jsem se do Cos nedostala okouknout ty dzinovy saty.![]()
Takze dneska cerny kuchynsky drez a dlazdice za linku.![]()

Zarinya tie dlaždice ti budu krásne pasovať. Uz sa teším na fotky
Janulik03 dekuju,no do dubna az tam priletim by kuchyne mela byt hotova.![]()
Zarinya bude to krasne![]()
Zarinya tak dufam, ze hned postnes. A urcite to bude krasne, uz aj podla toho co som videla predtym
Obočí jsi dobře koupila, overal taky, ale mně se úplně nejvíc líbí tvůj účes![]()
Zarinya to bude krása...
jerry uces je z nudze cnosť. Mala som dost zničené vlasy, tak som požiadala kaderníčku aby to ostrihala. Doma mi to dost skritizovali, jednemu sa to zdalo krátke, druhemu malo krátke, a je pravda ze cerstvo vyfukane to nrvyzeralo az tak cool. Toto som vypotila pred zakrokom, aby mi vlasy nezavadzali v tvari a mohla mi obočie robiť v pohode. A celkom som s touto upravou spokojná.
Janulik03 Mně se ty vlasy taky strašně moc líbí, absolutně by mě nenapadlo, že je to nějaká nouzovka! Obočí taky super. Overal taky hezký.
tina dekuju.:-)
Zarinya nejlip kdybys pak udelala virtualni prohlidku domu!
Kokoska mne spis mrzi,ze nemame fotky pred.....mame az kdyz se vsechno rozkopalo a zaclo od nova.
Zarinya no, to by urcite bylo zajimavy srovnani, skoda.
Janulik03 obočí ještě vybledne, až zmizí i ty stroupky, zjistíš, že i ubyde. Já byla nejdřív zděšená, za čtrnáct dní jsem byla spokojená, pak ještě asi za měsíc korekce, kde doplnila, co jsem utřela do polštáře. Mám ho rok a už mi přijde dost světlé. A mám suchou pleť, na mastné to vydrží prý ještě kratší dobu.
Máš to pěkné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY