Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 03. února 2023 14:43

Janulik03 obočí je fajn..!

Karja ooo, nevěděla jsem, díky za info. Jsem to tam projela a jsou to dost staré modely a ceny zase tak úžasné nejsou.

Offline Karja
45068 příspěvků moje polička 03. února 2023 15:39

Pavlena Ano, taky mi to přišlo takové drahé a o ničem, ale jen tak jsem to projela spíš ze zvědavosti, že je to oblíbená značka tady. 

Já si chci koupit nějaký kabátek/parku/bundu jako na chladnější jaro a vůbec nevím, vůbec. Nic mě ještě netrklo do nosu

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 03. února 2023 16:00

Karja jako oni jsou strašně drazí. Ještě tak kabelky za tu cenu stojí, boty nebo kožené bundy, ale jinak ne. Všecko odtamtud mám slevněný, ale občas i hodně moc, když už jsou třeba vybrané velikosti..

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. února 2023 19:31

rozarka Janulik03 já mám obočí touhle metodou tři roky. Bez dalších úprav. Ke svým tmavým vlasům ho asi nemám ani moc tmavé, ale nijak mi nezesvětlalo zatim. Pleť mám spíš mastnou, takže upozornění, že mi asi moc nechytne, nebude držet, brzy zesvětlá, se nevyplnily.

Jinak jak to postupně první dny tmavlo, tak si člověk zvykne a říká si, že by to tak mohlo být. Ale zpětně se dívám na fotku asi třetí den a jsem ráda, že nezůstalo.

Offline rozarka
4233 příspěvků moje polička 03. února 2023 19:50

Renusatko já mám vlasy tmavší blond a k tomu mi sytější moc dělat nechtěla, že ty studené pigmenty by časem mohly jít do modra, tak je to teplejší mix hnědé. A ta možná rychleji vybledne. Každopádně je to pohodlné a můžu teď i vyběhnout z domova bez řasenky, ale bez obočí to nešlo

Online Janulik03
20452 příspěvků moje polička 03. února 2023 21:00

Renusatko rozarkamam tmavo hnedu farbu a uvidime pri doplnani, ci stmavi alebo necha tuto. Mne sa toto tak ako je teraz páči, dnes mi to všetci chválili. A teda dufam že trvácnosť bude vysoka. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. února 2023 21:27

Janulik03 Určitě ano. Já jsem si svoje obočí v pubertální módě vytrhala. Nosilo se tenké. Pak jsem ho roky vlastně ráno vytvářela, takže tohle beru jako jednu z nejlepších investic v životě. Ráno vstanu a mám obočí a ještě i obě stejné.

Online Janulik03
20452 příspěvků moje polička 03. února 2023 21:46

Renusatko jo je to super

Offline Daridari
1132 příspěvků moje polička 04. února 2023 08:54

Renusatko a Janulik03 tiež som si nikdy nemyslela, že si obočko dám urobiť a budem spokojná. Zväčša som okolo seba videla iba zle vytetované obočie a kričiace z diaľky. Lenže metódy su dnes úplne iné a hlavne veľmi prirodzene pôsobiace. Ja som bola koncom októbra, v januári som mala korekciu a teda som maximálne spokojná. Ja som aj mala dve hlavné podmienky, aby to vyzeralo prirodzene a aby nebolo príliš hrubé. Janulík máš ho pekné, dobré rozhodnutie

Offline Gatita
8744 příspěvků moje polička 04. února 2023 09:54

Pavlena Karja ja to tam taky projela, tu znacku znam jen odsud, tak jsem byla zvedava. Libil se mi tam celkem dost jeden trenckot, byl teda uplne obycejny, ale typ, co by mi mohl sluset. No ale pres 4 tacy za to chteli. Ja nemam problem si priplatit za kvalitu na vecech, kde se ta kvalita neokeca, ale zrovna na bavlnenem plastiku nevim nevim. A posledni vykrik mody to asi taky nebude, protoze jsem ted sjizdelaVinted a zrovna tenhle konkretni trench tam jedna holka prodavala, ale neodvazila jsem se, co pak s tim, kdyz by to nesedelo. Ale nahlodana jsem byla dost. 

Offline mitford sister
1725 příspěvků moje polička 04. února 2023 10:15

Pavlena allsaints.eu posílá přece bez cel a těch dalších poplatků 

Offline Kammila
774 příspěvků moje polička 04. února 2023 13:08

Janulik03 Renusatko pořídit si obočí považuji za jedno z nejlepších rozhodnutí ve svém životě. Svoje mám fakt nijaké, musela jsem domalovávat a přitom hodně času trávím sportem, což moc nejde dohromady. Taky jsem pečlivě vybírala metodu i kosmetičku a jsem fakt spokojená. Máš to super a uvidíš, že budeš litovat akorát že jsi nešla dříve

Offline Sweet Potato
40753 příspěvků moje polička 04. února 2023 14:37
Reakce na Zarinya:

Pekny nakupy tu mate.Taky bych rada nejakej hadr,ale jeste jsem se do Cos nedostala okouknout ty dzinovy saty.

Takze dneska cerny kuchynsky drez a dlazdice za linku.

​Krásné to budeš mít.
Na ty šaty jsem koukala, nelíbí se mi. Taková roura a pas bude asi hodně nízko.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. února 2023 15:29

Sweet Potato nekaz mi radost.

Uz v pondeli tam snad zajdu.

Je pravda,ze se mi libi na modelce na tech fotkach pod modelkou na zakaznici uz tolik ne.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. února 2023 15:45

Sweet Potato teda,ale ted jsem nasla tyto a prijdou mi zajimavy.

Offline Sweet Potato
40753 příspěvků moje polička 04. února 2023 16:08

Zarinya To už je na mne moc plísňákové.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. února 2023 16:28

Sweet Potato uz jsem si je objednala.:-)

Offline Sweet Potato
40753 příspěvků moje polička 04. února 2023 16:35

Zarinya Tak držím palce!

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 04. února 2023 16:46
Reakce na mitford sister:

Pavlena allsaints.eu posílá přece bez cel a těch dalších poplatků 

​Hned po Brexitu urcite. Ale pak zmenili menu, nejdriv pouze EUR, pak uz pouze CZK a kdyz jsem patrala v obchodnich podminkach, tak jsem zjistila, ze mimo UK je zakaznik zodpovedny za pripadne clo a poplatky.. Tys tam nakupovala nejak nedavno?

Offline Kora
příspěvků moje polička 04. února 2023 18:40

Zarinya ty ti budou slušet, myslím.  Ten límec je zvláštní, jsem zvědavá jak v reálu.