711990 držím palce !
Victoria u té jsem si říkala, že se mi nebudou chtít žehlit ty rukávy :) takže místo ní tato

Mini Ta je moc pěkná!
Karoleena taky myslím, že u jedný nezůstanu!
Mini Krásný! Ten tvůj styl je super!!!
Mini tie košele sú krásne, aj gate
Bundu že Zary, ale budu vracet. Vzala jsem M a jsem v ní utopená.

Málokedy sem pridávam, lebo nemám vytribeny vkus ako väčšina z vás. Ale dnes mi spravila radosť náhodná neonline (!) kúpa veselé bundy.

Mini krásne kúsky, teším sa na foto vedľa :)
letfenixa v tej bunde určite rozžiariš tmavé ulice :)
pecka ajaj :) to je vyzva !
letfenixa Jé, ale ta je super!!!
Kdysi dávno jsem měla podobnou, měla myslím modré kapsy, koupila jsem ji v sekáči a nosila minimálně deset let. A každý ji obdivoval!
letfenixa krásně žlutá ![]()
V cosu jsem mela v kosiku dve veci, tak mi poslali motivacni 15% slevu :) To tricko jsem tedy chtela cerny, ale mezitim mi ho vyprodali, tak ho zkusim v bilym. A ty saty, doufam, ze v nich budu vypadat minimalne jak Marketa Lukaskova na inauguraci. :)))

razorblade ty šaty jsou moc hezký, taky na mě mlsně koukam, akorát já moc nemůžu tenhle typ rukávů, jsem pak jak ragbystka
Ounz no... tak to ja i bez nich
ale delam si nadeji, ze by to mohlo byt ok, protoze podle fotky vypadaj, ze nejsou spadly, ale ze jsou nasazeny v ramenou, coz mi pro me prijde celkem lichotivy. No, ja se pak pochlubim :D
razorblade jsem zvědavá!
Ignis ďakujem
razorblade Budou ti slušet :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.