continuity Jj, tak to je škoda. Dobre vědět. jako tam je to napěchované podniky. My jsme se třeba najedli strašně dobre v nějaké jakože jak jídelně, kde bylo dost místních dělníků, lístek jen v katalánštině. No v dnešní moderní době googlu se snad něco vhodného najde;-).
Co jste si dnes koupili/y?
Karja google recenze jsou na tohle fakt super!
Protože jsem debil a nevšimla si že budou velikonoce
a zřítelnice si postěžovala, že tentokrát to bude kratší návštěva... koupila jsem si ještě další letenku nazpátek o něco později. Sec mazec se mi ta senilita začíná prodražovat ![]()
udělala jsem zkušební nákup na UNIQLO, prý to je dobrá kvalita za přiměřené ceny. Vzala sem šaty a dvě virální věci z Tiktoku - tílko a kabelku. Tu sem si objenala na začátku roku z Vinted a polská šmejdka mi poslala fejk a ještě s rozbitým zipem
na ty šaty jsem zvědavá, mají víc barev a když budou fajný, vezmu růžový a černý. zdají se dobrý na takový to bežný nošení.

martek01 Myslím, že budeš spokojená, UNIQLO je fajn.
Garfie však to je japonská značka ![]()

Mini to je paradni vsechno
moora dekuji :) priprava na jaro/leto
Mini krasny,obvzlast kalhoty.![]()
martek01 Uniqlo je super, ja mám od nich veľmi veľa vecí. Občas sa zadarí, že niektorý materiál je nič moc, ale bavlnené, vlnené a kašmírové oblečenie majú fajn. Mávajú ale dosť posunuté veľkosti. Nosím M a u nich si kupujem šaty S alebo XS. Nohavice tak isto.
martek01 ta kabelka je boží, mám béžovou a už vymejšlím, jestli by se mi nehodila ještě jedna v jiné barvě
Mini jezis tu kosili potrebuju!
Mini Pěkný nákup! Tu košili mám. Nechala jsem si jí, ale trochu mě zklamala, ta fotka úplně nezachycuje skutečnost. Materiál je v přední části trupu jiný než je na rukávech a zádech. Fotka na webu to při zvětšení ukáže, ale neukáže, že ten rozdíl ve struktuře a síle materiálu je tak velký. Ale nechala jsem si ji, k plandavým kalhotám a šátku kolem krku bude fajn:-)
Já dnes velký nákup v zahradnictví Spomyšl a růže od Pelců, rostliny mi budou připomínat den, kdy to dosavadní hradní hovado zmizelo v propadlišti dějin.
mně jede zásilka od narcisy.cz, už ani nevím, co jsem objednala...
Mini ja miluju tenhle typ limecku a celkove je to presne muj styl, tak snad mi sedne:)
moora Jsem na tom podobně! Jede mi velký box lilií ze zimní objednávky a řeším klasickou otázkou "kam s tím"... kdyžtak založím nový záhon, ale prostě ty kytky musím mít:-)
Mini Bib mi nevadí, ten odlišný materiál trochu ano, ale zkousnu to. Já k ní přidala ještě tuhle
https://www.arket.com/en_eur/women/shirts-blouses/product.poplin-shirt-white.1139842002.html
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY