Já nedávno koupila sportovní na Bonprix asi za 2stovky, bylo to jen z legrace a ona sedí jak prdel na hrnec. 75-80/F.
Co jste si dnes koupili/y?
rysamona Já doprovázela kamarádku v Německu po Primarku aby se neztratila a tak jak říkám, že nikdy Primark, tak mám dvě černý, pracovní podprsenky á 200,-
barbucha díky za tip :)
Kan to spojení pracovní podprsenky ![]()
rysamona dej link prosim
baltik https://www.bonprix.cz/produkt/sportovni-podprsenka-level-3-bila-917254/#image
sportovni-podprsenka-level-3-bila-917254/#image
Tak jsem se pokusila. A omlouvám se byla trochu dražší ale i tak dle mého cena nesrovnatelná a koukala že mají i jiné level 2 a tak.
Mám 80/F a fakt sedí přesně.
Kan to je přesný. Hlavně nesmím říct že něco ne neboť odrikaneho největší krajíc. Jako když jsem prohlásila že končím s chlapama ![]()
JankaM Tak přece si nebudu brát k pásu Wonderbru za dva litry, to nemá ani paní ředitelová a to nechodí do práce. Nějaká Hierarchie ne? Jindřich 8 taky nesnesl, když měl poddaný lepší hadry jak on sám, třeba hedvábný samet se zlatou nití trestal odebráním statků. Stačí, že mám černý Levisky místo montérek a i to budí vášně, přitom to splňuje prvotní účel na 100% :D
Ounz to je fakt. Ja jsem si koupila nedavno Anitu v Nemecku. Tak si vzpomen az pojedes do Berlina
Ginger no kež bych tam na ni natrefila, měla jsem rada i na běžný nošení tu twin, nebo jak se to jmenovala, taková hladká..tak já kouknu, dik za tip.
Ounz tady je odkaz na zminovanou Shock Absorber, v Praze maji dva obchody. Tu mam taky a neni spatna.
https://www.eshopspravnapodprsenka.cz/shock-absorber-u10015-black
Ginger díky moc!
Lamicka Někde ses mě tady ptala na tenisky, tak jsem ti je vyfotila. Pro porovnání mám na druhé noze celkem sutilni adidasky.
999 moc díky :) zkusím je objednat, jsou moc pěkný.
Lamicka Není zač :-)
Koupila jsem si tyhle šaty a poslala je zpět :-(. Jsou hezký, ale velký. Kdybyste si je někdo kupoval, berte radši menší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY