a kozenou bundu a pod ni krajkovy top

a kozenou bundu a pod ni krajkovy top

Pěkný, zvlášť svetr
diky, ten svetr, rekla bych, je ve skutecnosti peknejsi nez na fotce.
Tím líp, protože i na fotce je moc pěknej :)
Jako vždy, skvělý nákup
.
ty ses teda rozšoupla...
moc hezké...
Děkuji za reference na oční zázrak. Tak po jednom použití je to dobrý výsledek, ne? Člověk nemůže čekat zázrak na počkání. Tedy může, ale ... ![]()
konečně jsem se rozhoupala a koupila kabelku v petrolejové barvě

Bravo! Já na ni koukala v červené, petrolejovou jsem nezahlédla. Je krásná
.
díky, pro mě je to hodně univerzální barva. navíc s 40% slevou... červenou jsem naštěstí nezahlídla, to by mohl být zas vnitřní boj ![]()
hezka taska, furla se ted celkem hecla a ma par fakt povedenych modelu.
hezký nákup a hezká barva
Chodím do Charley na rohu Pionýrské a Lidické. Je to spíš outlet, maj tam na sekáč vyšší ceny. Vybrat se dá, ale spíš mi přijde, že hezký věci tam mají na chlapi (přítel si od tama včera doneal Diesel bombera a toho teda závidím).
A pak Z+Z na Grohové, tam maj někdy fakt poklady, ceny jsou zase trochu vyšší.
neviete prosim, kde by som mohla zohnat vzorku korektoru? konkretne:
Revlon ColorStay Concealer -
02 Light

na predajni nemali ziadne korektory tejto znacky a vymenovali mi len 3 predajne kde drzia od nich produkty a ani tych nie je vela
Já byla včera ve Furle a nic v barvě petrolio jsem neviděla.
Moc pěkné nákupy. Můžu vědět odkud je ten krajkový top?
Jé, tak to jsem moc ráda, že jsi spokojená ![]()
diky, je to massimo dutti (vsechno)
kupovala jsem na eobuv. ve furle jsem ji v téhle barvě naživo viděla naposledy někdy v říjnu a to ještě v té největší variantě, což je na mě moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.