děkuju :-) vlasy nechávám dorůst. Koupila sem si kónickou kulmu a s ní jdou super dělat tyhle halabala uvolněný vlny.
Co jste si dnes koupili/y?
Super a doporučuju i helmu :)
Pěkná bunda
Super ![]()
ty bydlis u tempelhofu?! jezis, to ti hrozne zavidim. tempelhof povazuju za jednu z nejkrasnejsich staveb na svete
ja doporucuju i chranice na lokty a kolena.;-)
Taky sem chodila bruslit,bavilo a me to a ac sem totalne nesportovni typ tak i slo.Pak sem mela asi 5let pauzu a nestacila se divit.:-)
Holt ctyricetilety telo uz neni co byvalo.:-D
potrebovala bych spis nejakej molitanovej kvadr kolem celyho tela, s tim, jak jsem sikovna :))
jsem na to prave zvedava, kamaradka me lanari uz tak dva roky, tak jsem se vcera hecla konecne, kdyz uz zacina to jaro. behat nemuzu kvuli zadum, tak tohle by mohla bejt takova dobra alternativa. samozrejme krome pohybu na cerstvem vzduchu doufam i v pozitivni ucinek na pozadi :D
no ne uplne vedle, v mistnim hipsterove aka severnim neuköllnu. asi dvacet minut pesky nebo par minut na kole, coz je na pomery furt kousek.
mi se to letiste taky dost libi, stavba i ten volnej prostor ted.
jinak co se tyce berlinskych staveb mam na jaro pripravenej seznam mistnich budov, ktery jsem jeste nevidela. jak se trochu otepli, vyrazim!
je to fakt hezky.(to pise totalni antisportovec a lenoch;-) ale taky bych ted potrebovala molitan kolem sebe.Priznam se,ze sem pred tim nikdy!nespadla,ani kdyz sem na tom stala poprve a po ty pauze dvakrat.:-Dnastesti byl se mnou syn ktery me zvedal ze zeme a ja si nepripadala tak trapne.:-DAle tobe to urcite pujde
a mas tam krasny povrch.
Akorat je skoda,ze mi to vzalo odvahu a ted se bojim.
Nekoupila, ale dostala od kamarádky a zatím se mi to jeví docela příjemný a účinný..

Chrániče rozhodně! Kolena, lokty, dlaně! (Existují i vycpávky na zadek:-)) A trénovat řízené padání dopředu.
joooo dlane!To sem zapomnela a ty jsou fakt dulezity.![]()
Chrániče rozhodně! Kolena, lokty, dlaně! (Existují i vycpávky na zadek:-)) A trénovat řízené padání dopředu.
nekdo ma vycpavky na zadek zabudovany uz v zakladni verzi :I :D
Super, já si je koupila minulý rok a hrozně mě to baví. Chodím bruslit po práci, když je hezky. A v létě jsem si je vzala na Balaton a jezdila jsem v nich nakupovat, na pláž.
Bunda dobrá. A můžu se zeptat na tu kulmu, takové halabala vlny by se mi taky líbily.
a jak dlouho ti trvalo, nez ses na nich naucila tak nejak jezdit? dalo to hodne prace?
![]()
No jo, ale znáš to, základní verze obvykle nebývají úplně vychytané![]()
brusle jsou skvely! a na rovine neni duvod padat:-)) jestli umis na lednich tak tohle je pohoda. brzdeni a ruzne prostocviky to uz je zorsi, ale pokud chces jen jezdit neni vubec duvod k obavam, to zvladne uplne kazdy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.