Díky!
Co jste si dnes koupili/y?
Já byla včera ve Furle a nic v barvě petrolio jsem neviděla.
Jsou před zbožím
Ale když sháníš něco konkrétního a necháš jim číslo, zavolají ti.
To jo, prodavačky jsou ve Furle velice ochotné, ale já byla jen "okukovat" novinky, nic konkrétního jsem nechtěla.
Ak by ste náhodou objednávala niečo od Deciem, čo skúsiť pod oči Caffeine Solution 5% + EGCG. Je na opuchnuté oči a na kruhy po očami. Čítala som na to veľmi dobré recenzie. A cena je smiešna. Za skúšku by to stálo. Nečítala som celú diskusiu takže ak je to neaktuálne tak nič :)
Skvelý nákup.Čím viac tu pribúdajú nákupy kožených búnd,tým viac rozmýšľam,že by som si mohla nejakú novú doplniť do šatníka.
Tá Furla má krásnu farbu,dobrá voľba ![]()
Bunda, krajkovy top a svetr se mi moc libi.
První červený svetr ve svém životě (úplně mezi záplavou černé a šedé září ve skříni) a černé skinny od kterých jsem nenašla produktovku.
Koupila jsem si toto - máte zkušenosti? doufám, že bude stát za to.. snažím se to zmenšit, ale nejde mi to...

Uložit
Uložit
ten čistič som neskúšala, ten krém je dobrý.
Díky. Krásně mi voní, to je fakt. On teda vlastně moc nevoní, a tím mi právě voní :)
letenky smer Stockholm ![]()
Parádní nákup. Užij si to
.
Jo, dobrej kup. Na kdy? Já letím na apríla ![]()
za necele dva tydny. co mi pripomina, ze nemam jeste schvalenou dovolenou :)
nemas nejake dobre rady, krome toho, ze se je potreba obravdu dobre obleknout. viz vedlejsi vlakno. zima a dezd mi za tak nevadi, ale vitr, to je moje prokleti.
pamatky se doctu v pruvodcich, ale treba kde se slusne najist a nenechat tam pul vyplaty
nebo tak neco. budu bydlet asi nekde u letiste, s tim nic nenadelam, tak treba i rozumna doprava a tak.
jinak mne prekvapilo jak jsou ty letenky levne na to, ze to kupuji na posledni chvili (oba smery bez zavazadla, tri tisice, priplatila jsem si smerem tam za obed, tak jsem zvedava). tusim ale, ze to bude posledna levna vec tohoto vyletu.
Včerejší úlovek z Fler offline.

Čistič mám a je velice příjemný, krém naopak neznám, tak jsem zvědavá na Váš názor. Ještě musím znovou pochválit nové ampule z té řady ANR. Opravdu po nich ráno vidím změnu (k lepšímu). :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.