Přesně takový jsem nutně potřebovala a byly tam poslední..
Co jste si dnes koupili/y?
Něco takového? V luxurybags jich pár mají, a protože jsou z druhé ruky, cena je celkem dobrá... Tedy u těhle je škoda toho nápadně ho loga...
Hezky nakup![]()
Já zkoušela i verzi "new", prostě blbý, nesedí mi ani na nose. Ale litovala jsem, protože zrovna ty, které jste koupila se mi moc líbí.
Jo, to bylo něco na ten způsob, super vymyšlený
To logo je ovšem děs, já mám teď problém i s těma raybanama, mám vždycky sto chutí to seškrábat ![]()
Já byla hotová hlavně z toho, že mi tu kabelku (a brejle a peněženku a doklady a klíče) ukradli doma z věšáku, když jsem spala ![]()
no tak to je šílený. Ta představa, že mi tam někdo chodil a já spala...
Jsou fajn a seděj - akorát zrovna jak na potvoru se tyhle (údajně) nedělaj s polarizací
tak to není úplně ideální. No člověk nemůže mít všechno ![]()
No právě. Už jsen ta představa... a navíc, kdybych se byla vzbudila... masakr prostě. Už nikdy jsem nenechala kuchyňský okno otevřený! A kabelku si beru do ložnice ![]()
ja to mam stejne. mam jedny starsi diory a temer je nenosim, abych je nekde neznicila. ja totiz bezne hazu slunecni bryle do velky kabelky, kam zapadaj spoustou tezkejch veci :D
A nemohla byst emit mirne kocici tvar? Ten jde taky po strane nahodu a neni to tak sportovni. Neco takovyo treba? Nebo musi byt i uzky?
tak a ja bych prosim potrebovsla nejake s takto resenym spodnim okrajem, ovsem ten horni se nesmi kocicacky vubec ani malinko zvedat... protoze to je z nejakeho duvodu uplne vrazedny pro me. ovsem kokoscin bernardyn efekt mam tez
Sportovní to být nemusí, ale taky ne moc extravagantní, v tomhle bych se teda necítila. Vloni jsem zlikvidovala brýle podobné těmto, ty snad na mě nebyly úplně špatné.

Tenhle tvar mi taky celkem jde, ale mám dojem, že to není poslední výkřik módy.

Mám teda taky jedny trochu praštěné brýle, ty jsem si koupila na dovolené, když jsem si jedny rozšlápla a zjistila, že náhradní nemám.

No a pak si mám koupit RB, když s tím zacházím takhle! ![]()
Ty první jsou krásné
.
Jo, to byly, asi za 350 z Máje :)
jojo ty prostredni byly fajn, kdyz se nosily, ja je bohuzel brzy rozbijim taky:-/
Hlásím se k těm, co mají velkou spotřebu slunečních brýlí. Naposled na dovolené jsem přišla o dvoje v rozbouřené vodě, na jedny jsem si omylem lehla a jedny ztratila. Já už s tím tak nějak počítám a slušivé nakupuju ve více kusech. Dražší mám akorát trvale v autě a doma v šuplíku
.
Děkuju :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.