a pravda, konec s ot
Co jste si dnes koupili/y?
Samy hezky veci tady, prosimte Mini ktery ty baleriny mas a jak sedi velikost, hledam spicaty cerny, placaty a nic porad, tak bych rekla mamince at posle.
Jinak jsme si koupili vylet do Vegas, prozkoumat "Old Vegas" je na bucket listu, tak se tesim, je to mimo sezonu v prosinci, tak bude i min lidi.
0zero7mě hogly celkem žerou nohy i v silonkách.
0zero7 Taky mi hogly úplně nevyhovují, neztracovala bych je, ale posílat si je na jistotu bych si asi netroufla. Vegas závidím, užij si to (já se tam vždycky chtěla vdávat, tak kdyby náhodou, chci vidět fotku s oddávajícím Elvisem!
)
0zero7 koukam abych se bala tady neco chvalit :))) moje obvykla velikost mi sedi dobre Mam tyto a byly i s plnou patou

Neboj, nejsi sama, Hogly chvalim taky
Mam momentalne asi 15 paru vsech moznych barev, tvaru maslicek a vysek podpatku. Mam je jako kancelarskou obuv i "behaci" baleriny na prazskou dlazbu. A taky tenisky na mestskou turistiku.
Ocenuju hlavne cislovani velikosti na pulcisla.
Ty cerne bez paty se mi libi, asi bych je uzila![]()
Mini díky za tip, tam mě nepadlo pátrat. Kdysi jsem měla jedny s elastickou patou a byly jak bačkůrky...
jerry jako nejsou to špatný boty, ale určitě bych je nezvládla objednat naslepo.
Já mám dost širokou nohu v prstech a některé, zvlášť lodičky jsou mi úzké.
Naslepo objednavat Hogl lodicky do spicky bych si taky netroufla vubec - nektere mi nesedi ani o pulcislo vetsi.
Ale pokud to jde, stejne vzdycky radsi vyzkousim.
Na baleriny s kulatou spickou si troufnu. Nebo pokud uz jeden typ mam a objednavam si jinou barevnou variantu.
U lodicek s latkovou masli akorat nemuzu prijit na to, cim vycistit takove to bezne usmudlani. Ale to je spis do blbych dotazu.
continuity ja taky ne, nektere boty hogl jsou jak backory, jine mi sezraly nohy
Lamickateď jsem si na zalandu objednala čtvery a z toho jedny kotníčkové jsou jak Španělska bota, tvrdá podrážka, ale total. Bolela mě v nich po pár krocích šlacha, o které už téměř nevím. jedny úzké, a jedny uvidím, jsou to takové ty mokasíny, co jdou předělat na nazouváky, tam je možnost úniku. Jediné jsou ok a první den v silonkách jsem je citila jenom malinko. A nejsou to lodičky.
Mini tie sú ![]()
já teda nevim... takový černý špičatý baleríny jsem si objednala a vracela - připadala mi ta špička pak na noze taková směšná, kašparská... ale jinak byly krásný, Clarks...
Mini Ty jsou hezký, jen by mě zajímalo, jestli máš u nich okopaný špičky :-). Mně fakt stačí jeden den. Myslím, že je to kombinace "jen vylezu ven, tak kostky" a "pořád řídím auto".
999já taky, koukám, že už to zas prišlo do módy? Já nám ty moje docela dlouho.
continuity Myslím, že nikdy z módy nevyšly :-).
continuity nosi se porad, ale nejvic in jsou ted hranate spicky :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY