Ounz na ty jsem taky koukala,ale mají tenký ramínka. Pak ještě v Green butiku.
Co jste si dnes koupili/y?
Třeba tě to kousat nebude - já polyester přímo na těle nesnesu.
Já nic polyesterovýho nemám a asi ani nikdy neměla... mně stačí když na něco sáhnu v obchodě, a mám jasno. Teď jsem to riskla, ale jen proto že to jde vrátit ![]()
mitford sister Prosím tě a jakou velikost těch daisy kalhot si mám vzít, kalhoty mívám tak 38, když je někde posunutější číslování, nebo když jsou na gumu, tak i 36.
Sakra jsem se zase chytla! Přitom bych klidně mohla mít čtvery tepláky, dvoje džínsy, pět triček a normálně bych s tím vystačila, uplně v pohodě, nic by mi nechybělo, žádný "nemám co na sebe":-D
Karja když klikneš na ty velikosti, tak dole jsou uvedený míry. Jsou na gumu, takže to neni žádná exaktní věda :)
mitford sister Už jsem na to koukala, pak taky na ty holky asijský...no takže vezmu větší velikost:D
Že je to šílená barva?
Ale měli i největší velikost, a líbil se mi ten šlic vzadu...
barbucha barva je úplně v pořádku
Ta barva je naopak krásná.
barbucha ja mam tuhle barvu rada, v podobny mam dva svetry z COS, jeden je jeste trochu vyraznejsi.
Ten cosáckej mi myslím utek... Ta barva by mohla pěkně jít i k tmavomodrý, aspoň doufám ![]()
barbucha jo, to bude hezky. I k sede nebo bezove.
barbucha barva je super a k tmave modry pujde urcite
barbucha farba pekná a tiež sa mi páči strih
Náhodou som prechádzala cez C&A a kúpila tieto nohavice
Po dlhej dobe nejaké, čo mi "sedia " úplne všade, materiál vyzerá dobre a keďže ich práve zlacnili, boli takmer zadarmo.
barbucha ta barva je krásná a půjde skoro ke všemu
barbucha no kdyby se ti nehodil, tak bych se ho ujala ![]()
a jinak teda díky za link, stálo mě to 5K ![]()
A to furt všude varujou před klikáním na nějaké odkazy, že ti pak vysosají účet...a tady to máš![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY