Crazy Rider, ne?
Co jste si dnes koupili/y?
Yes. Uplně jsem to měla na jazyku, jen to někdo přečíst:-D
crazy rider:) jo, budu. ona ted nema na net moc cas. vlastne asi vubec! vcera jsem ji vecer psala rozradostnenou zpravu a zatim bez odpovedi. na tu predchozi odpovedrla taky az po nekolika dnech:D
uz brzo:) presne datum ti klidne napisu do zpravy, verejne radsi ne, jsem paranoidni :/
kupili sme si listky na novembrovy koncert. samozrejme az po tom co som si s mamou dohodla strazenie zatial nenarodeneho vnucata
o rok na jar bude dalsia kapela koncertovat a myslim ze si budem musiet dohodnut dalsi termin na strazenie krpca ![]()
"Tak já jsem je dnes také nedočkavě vytáhla, vzala jsem k nim úzké černé kalhoty ke kotníkům a dlouhou košili. Jsem nadšená a úplně jsem se do nich zamilovala. Proč já blázen jsem si je nekoupila už dávno?! ![]()
Dokonce jsem se i vyfotila, ale košile vypadala na fotce jako hadr a celé to kazila, přestože ve skutečnosti je moc fajn. Tak jsem sem neměla odvahu fotky dát. I manžel ráno koukal se slovy kam ses to tak vyfikla?
Takže super paráda, za mě nadšení." ![]()
Přesně to jsem si zhruba někdy před čtyřmi roky, když jsem si koupila svoje první baleríny, taky říkala
. Mě na ně tenkrát navnadila barbucha , protože furt dávala fotky, jaký si zase koupila - to bylo na střídačku RoSa žabky, barbucha baleríny
. Ale pravdou je, že s úderem kalendářního jara až do veder skoro nic jiného než baleríny nenosím.
Můžu se zeptat, jak jste s tou konvalinkou spokojená? Kdysi jsem měla Diorissimo a moc to mou představu o konvalince nesplnilo. Říkala jsem si, že bych to zas mohla s nějakou vůní zkusit.
To úplně původní Diorissimo je hodně narkotická konvalinka, řekla bych. Měla jsem příležitost očichat vintage verzi ještě z doby, než jsem se narodila, což společně se získáním čistého parfému Shalimar ze 40. let minulého století řadím ke svým největším parfémovým zážitkům. Ono prodělalo v průběhu let určité reformulace, i když pořád se to ještě dalo. Nejhorší byla ale ta v roce 2011, kdy jí Dior dal předělat Francois Demachymu a ten ho teda jako všechny diorovy klasiky úplně zabil
.
Každopádně pokud Diorissimo nesplnilo tvé představy o konvalince, ta od Annick Goutal je opravdu moc hezká
. Mezi konvalinkovými vůněmi patří spíš mezi ty romantičtější. Ještě můžu doporučit Lilly of the Valley od Penhaligon´s - vzorek se dá koupit na elninu. Za zkoušku stojí i Muguet Porcellaine od Hermes - dá se zkusit v butiku v Pařížské. Ta je taková ovocnější a na konvalinkovou vůni i docela drží. A výborná romantická konvalinková vůně je Muguet de Rosine. Tuhle značku vede parfumérie Madeleine v Dlouhé, ale netuším, jestli mají i tuhle. Už jsem tam dlouho nebyla. Musela bys zkusit se zeptat.
Jo, teď je na tento typ vůně ideální roční doba
.
Teda, cim dal tim lip, provokaterko! Tak at to vyjde podle predstav a nebo jeste o neco lip!
Och, přiznávám, že takový výlet ti též nepokrytě závidím
. Užij si to!
0zero7 Plavky všechny super
!
Za měsíc jdu na kamarádčinu svatbu - super příležitost vybrakovat ZOOT v oddělení šatů, a tudle jsem ve výloze Humanicu viděla kouzelné béžové jehlové lodičky, i kožené vypadaly... a hlavně se zase budu mít čím tady pochlubit ![]()
Moc děkuju za doporučení ![]()
Mise "černé baleríny" splněna.

ty vypadají zajímavě. co je to za materiál? vypadá to jako nějaký hrubý textil, a to by mě docela zajímalo... odkud prosím
moc díky, kouknu na ně :-)
Já mám dost podobný z vagabond a ve slevě..
a taky nubuk? hledám nějaké klasické ultra pohodlné, protože v květnu plánuju dovolenou v civilizaci, ale s dlouhými štrapacemi...
nazivo me moc nenadchly:-/
Ne nubuk myslím ne takový šupinatý, ale kůže. Výdrž nedokážu odhadnout a my s vysším nártem je musíme rozchodit, ale děsně se mi líbily..
taky okouknu, díky za upozornění! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.