Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 17. března 2017 08:30
Reakce na Karja:

Crazy Rider, ne?

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 17. března 2017 08:32
Reakce na Lilly_Ku:

Yes. Uplně jsem to měla na jazyku, jen to někdo přečíst:-D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. března 2017 09:59
Reakce na Karja:

crazy rider:) jo, budu. ona ted nema na net moc cas. vlastne asi vubec! vcera jsem ji vecer psala rozradostnenou zpravu a zatim bez odpovedi. na tu predchozi odpovedrla taky az po nekolika dnech:D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. března 2017 10:01
Reakce na Lilly_Ku:

uz brzo:) presne datum ti klidne napisu do zpravy, verejne radsi ne, jsem paranoidni :/

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. března 2017 11:29

kupili sme si listky na novembrovy koncert. samozrejme az po tom co som si s mamou dohodla strazenie zatial nenarodeneho vnucata   

o rok na jar bude dalsia kapela koncertovat a myslim ze si budem musiet dohodnut dalsi termin na strazenie krpca

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 17. března 2017 12:00
Reakce na Berta:

"Tak já jsem je dnes také nedočkavě vytáhla, vzala jsem k nim  úzké černé kalhoty ke kotníkům a dlouhou košili. Jsem nadšená a úplně jsem se do nich zamilovala. Proč já  blázen jsem si je nekoupila už dávno?! 

Dokonce jsem se i vyfotila, ale košile vypadala na fotce jako hadr a celé to kazila, přestože ve skutečnosti je moc fajn.  Tak jsem sem neměla odvahu fotky dát.  I manžel ráno koukal se slovy kam ses to tak vyfikla?

Takže super paráda, za mě nadšení." 

Přesně to jsem si zhruba někdy před čtyřmi roky, když jsem si koupila svoje první baleríny, taky říkala. Mě na ně tenkrát navnadila barbucha , protože furt dávala fotky, jaký si zase koupila - to bylo na střídačku RoSa žabky, barbucha baleríny. Ale pravdou je, že s úderem kalendářního jara až do veder skoro nic jiného než baleríny nenosím.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 17. března 2017 13:11
Reakce na crazydaisy:

Můžu se zeptat, jak jste s tou konvalinkou spokojená? Kdysi jsem měla Diorissimo a moc to mou představu o konvalince nesplnilo. Říkala jsem si, že bych to zas mohla s nějakou vůní zkusit.

To úplně původní Diorissimo je hodně narkotická konvalinka, řekla bych. Měla jsem příležitost očichat vintage verzi ještě z doby, než jsem se narodila, což společně se získáním čistého parfému Shalimar ze 40. let minulého století řadím ke svým největším parfémovým zážitkům. Ono prodělalo v průběhu let určité reformulace, i když pořád se to ještě dalo. Nejhorší byla ale ta v roce 2011, kdy jí Dior dal předělat Francois Demachymu a ten ho teda jako všechny diorovy klasiky úplně zabil.

Každopádně pokud Diorissimo nesplnilo tvé představy o konvalince, ta od Annick Goutal je opravdu moc hezká. Mezi konvalinkovými vůněmi patří spíš mezi ty romantičtější. Ještě můžu doporučit Lilly of the Valley od Penhaligon´s - vzorek se dá koupit na elninu. Za zkoušku stojí i Muguet Porcellaine od Hermes - dá se zkusit v butiku v Pařížské. Ta je taková ovocnější a na konvalinkovou vůni i docela drží. A výborná romantická konvalinková vůně je Muguet de Rosine. Tuhle značku vede parfumérie Madeleine v Dlouhé, ale netuším, jestli mají i tuhle. Už jsem tam dlouho nebyla. Musela bys zkusit se zeptat.

Jo, teď je na tento typ vůně ideální roční doba.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 17. března 2017 13:15
Reakce na razorblade:

Teda, cim dal tim lip, provokaterko! Tak at to vyjde podle predstav a nebo jeste o neco lip! 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 17. března 2017 14:16
Reakce na razorblade:

Och, přiznávám, že takový výlet ti též nepokrytě závidím. Užij si to!

0zero7 Plavky všechny super!

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 17. března 2017 15:38

Za měsíc jdu na kamarádčinu svatbu - super příležitost vybrakovat ZOOT v oddělení šatů, a tudle jsem ve výloze Humanicu viděla kouzelné béžové jehlové lodičky, i kožené vypadaly... a hlavně se zase budu mít čím tady pochlubit

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 17. března 2017 17:18
Reakce na wendulka:

Moc děkuju za doporučení 

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 18. března 2017 13:06

Mise "černé baleríny" splněna.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 18. března 2017 14:25
Reakce na ISON:

ty vypadají zajímavě. co je to za materiál? vypadá to jako nějaký hrubý textil, a to by mě docela zajímalo... odkud prosím

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 18. března 2017 14:49
Reakce na siouxsie:

Jsou z CCC, Lasocki. Ke zhlédnutí rovněž na stránkách eobuv.

Má to být nubuk a leštěná kůže.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 18. března 2017 14:59
Reakce na ISON:

moc díky, kouknu na ně :-)

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 18. března 2017 15:01
Reakce na siouxsie:

Já mám dost podobný z vagabond a ve slevě..

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 18. března 2017 16:03
Reakce na Ounz:

a taky nubuk? hledám nějaké klasické ultra pohodlné, protože v květnu plánuju dovolenou v civilizaci, ale s dlouhými štrapacemi...

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 18. března 2017 16:14
Reakce na ISON:

nazivo me moc nenadchly:-/

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 18. března 2017 16:44
Reakce na siouxsie:

Ne nubuk myslím ne takový šupinatý, ale kůže. Výdrž nedokážu odhadnout a my s vysším nártem je musíme rozchodit, ale děsně se mi líbily..

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 18. března 2017 16:59
Reakce na Ounz:

taky okouknu, díky za upozornění!