Vypadá dobře! Jde nosit i na rameni? Díky.
Co jste si dnes koupili/y?
Nad tou jdem dlouho uvažovala,mjen v konakové. Nakonec vyhrály tyhle. Jsem spokojená. Pevná kůže, drží tvar.
sakra, proč se mi nezobrazily fotky?![]()

Vypadá dobře! Jde nosit i na rameni? Díky.
Na kabát ne, ale na halenku jo. Ale má teda ještě dlouhý popruh.
dobrej kup! takovouhle kabelku taham uz roky, koupila jsem ji kdysi v zare a je neznicitelna. i kdyz... budu s ni muset brzy zajit k brasnari, jestli by mi neudelal novy popruhy na ucha, jedno se uz tim neustalym trenim o kov zacina vydrbavat. mam ji ale urcite pet let a je furt jako nova.
přesladké boty ![]()

Tu druhou jsem tam také okukovala, v černé barvě tedy, je moc pěkná, nakonec jsem zvolila rovnější tvar. To je zrovna Vera Pelle, tak proč ji prodávají jako Creole
.
Díky. ![]()
To je ta moje vyhlídnutá! Dneska jsem vytáhla tu svou obdobnou starou, ale za nic to nestálo, už je docela jetá.
Nejsou přesladký, jsou dobrý ![]()

fancy kelimek na kafe :D
dobry boty!
Tá hnedá taška sa mi veľmi páči. Teraz budem nad ňou dumať. Toto vlákno prestanem sledovať. ![]()
Vyzerajú zaujímavo.
ty jsou vyborne, co je to za znacku
podobne jsem si koupila loni od Clarks, ale spatne jsem zvolila velikost a po par dnech jsem je musela predat dal
Odpovidam s desnym zpozdenim: zatim zadne reference dat nemuzu, protoze v Praze budu mit premieru. objednala jsem se u Bary Evil Hand, dela u Hell.cz v holesovicich. ma krasny prace s pevnyma, nadherne cistyma linkama. budu chtit kvetinovej motiv zepredu na rameno, neco jako tohle, ale jen na jedne strane a trochu stylizovanejsi. termin mam koncem dubna, tak ti pak muzu napsat, jaky to bylo. hell.cz ma na internetu takovou trochu retro image, ktera mi uplne nekonvenuje, ale ta bara je zatim podle domluvy i podle toho, co ma na facebooku za prace, fakt super.

Boty jsou super, ty by se mi hodily
Odkud jsou prosím?
pro všechny k botám:
je to asi šunt, jsou z casnaboty.cz a jen ve vel. 39.
https://www.casnaboty.cz/product-cze-38166--LAKOVANE-BALERINY-S-MASLI.html
nevím, jestli mi vůbec budou, snad mi nebudou malé
podmínky byly: tělové, s nějakou trochu podrážkou, vyšší vzadu než vepředu, co nejjednodušší. a tohle byly jediné, které to splnily.
a česká pošta je humorná, protože byly na dobírku, přišly včera, pošťačka mi je nechala doma a nic jsem neplatila
takže snad dnes doručí ten dobírkový lístek.
MNe sa to tetovanie na rameni páči. Ale ja su zvyklá, zať ked ide v kraťasoch a s krátkym rukávom, mám pocit, že je oblečený. Dcéra je decentná, tá to má tak, aby nič nebolo takmer vidieť, čiže vzadu po chrbtici nadol, vnútorné zapästie (vlastne to už je dosť viditeľné teraz) a nárty na nohách. Všetky sa mi páčia.
Ha-ha, možno ich aj zaplatila už.
P.S. klikla som na tu stránku, dala som lodičky a teda niektoré su tam "nádhery" ako vyšité.

to je supr servis
odteď objednávám od české pošty na dobírku vše!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.