![]()
Co jste si dnes koupili/y?
narty na nohach jsou super misto, taky je nekdy v budoucnu planuju! :)
mne se to stalo s notama, objednala jsem si z nejakeho maleho nakladatelstvi, na dobirku a posta mi to predala jen tak, tak jsem jim to poslala na ucet podle prilozene faktury, ale slo samozrejme o par korun
tak 39 je moc velka
mimochodem, v Clarks vyhodili designera a ted kopiruji boty Rieker?? Chtela jsem ukazat ty svoje lonske, ale ta soucasna kolekce je teda des a hruza
Gratluji ke kabelce
já si furt nejsem jistá, jestli na můj vkus není ta hnědá moc lesklá...černá vypadá dobře, ale černý tašky mám skoro všechny...no ale tuším, že než se rozhoupu, tak mi jí vyprodají a bude po problému.
narty na nohach jsou super misto, taky je nekdy v budoucnu planuju! :)
Len viem, že na nartoch jej to málo drží. Asi že je tam tenká koža. To isté aj s obočím. Dcéra nemá žiadne obočie, ale fakt , že žiadne a tak si dala vytetovať. Vyzerá to pekne, upravene, ale pravidelne tak cca za dva tri roky musí ísť na doplnenie.
Keď mne jej fakt ľúto. A myslím, že na tom teréne by to nedala ani bez tých strašlivých daisy opätkov. Pamätá niekto Daisy mišku? ![]()
Já právě kloudnou černou postrádala. A tahle se mi fakt líbí (nesmím se už dívat na ty ostatní barvy, jsou krásné všechny
). Tuhle kabelku mají v nabídce na eobuvi už minimálně rok, možná déle. Jestli se ti opravdu líbí, neváhala bych. A pokud se ti bude zdát moc lesklá, můžeš vrátit. Ale aspoň to zkusíš, jinak na to budeš pořád myslet
- znám to u sebe
.
Tak když mám skorocepín, tak ho použiju,ne? ![]()
![]()
Skoro si myslím, že sa v tom nedá dupnúť. ![]()
Já si skoro myslím, že v tom byl záměr, zkusit, jestli v tom může jít po ledě a nechat se natočit. Nebo že by někdo fakt byl tak blbej?
Dneska pokračování kurzu Free diver, nádechové potápění. První byl na bazénu, tenhle venku, na lomu Barbora u Teplic. Těším se! Protože mi to jde :-)
Teď ještě nové ploutve a neoprén, bude to finanční mazec.
To obočí se snad ale dělá tak,že není na pořád. Mám to v plánu (několik let
) a když jsem to s kosmetičkou probírala,říkala mi,že tam ta barva jde do menší hloubky a jak se časem kůže loupe,mizí i to tetování.
Tyhle Högly, ale černý.

Úkol: podpatek, na kterým se nezabiju, splněn! ![]()
Ty by se mi líbily i v této barvě, podpatek super. Jen jsou určitě úzký, co? Na mou rozpláclou nohu asi těžko
.
Hogly jsou siroke docela dost. klidne je zkuste.
Právě že úzký nejsou, taky mám jindy s botama problémy kvůli šířce. Jen tak vypadaj, což je jen ku prospěchu věci (a image, ha ha).
koupila jsem si listky do cannes, odkud se hodlam vypravit vlakem do Grasse a tamnich parfumerskych zahrad. A taky se zajit podivat do kramu k panu Gaglewskemu, jestli mi bude vonet jehou Journaliste, kterou pro sebe povazuju za povinnou :)
Tak to teda závidím, a hodně!
Jé, to je pěkný výlet. Do Cannes jak? Letecky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.