bozi
Co jste si dnes koupili/y?
Objednala jsem zrovna plavky, loni byl prvni den na plazi 30 brezen, letos to teda moz nevypada ![]()

aj ja chceeeem
!!!!
Ty cerne se mi libi oboje. Odkud?
Jedny jsou InMocean a druhy Alloy. Mam to z ruznych stranek, US online obchod.
tak na swimsuitdirect je maj vsechny a i za min, dobry no grrrr ![]()
Nemáš nějaké převodní tabulky z UK velikosti na US/CAN?? V Uk kupuji 34J, ale v US velikostech jsem absolutně ztracená.
Plavky potřebuji jako sůl!! Jen pořád nevím, jestli si mám koupit vcelku nebo tankini..
Nasla jsem toto? 
Ale nevim, spis se ridim mirama znacek, ono se to dost lisi, pokud sedi miry pas boky prsa, tak to vetsinou sedi, pak zalezi taky na strihu
Já nedám na tankini dopustit, je to šikovná věc.
Joooooooooooooooooooooooooooo
I s tím tělem, prosím..
Tabulka dobrá. Akorát já jsem opět zcela mimo měřitelné rozměry ![]()
To jsem si vsimla az pozdejc. Pardon. Ale nejaky jsem zahlidla. Mozna Google bude vedet.
sekla mnou závisť, normálne by som sa pridala.
Nekecaj ty nemerateľná. :)
Ja si ani tento rok plavky nekupim. V taliansku budem tento rok oslňovať v nejakej veľkej handre namotanej na telo. ![]()
busem z aix-en-provence, kde budu na navsteve u kamaradky. abych jim tam ale nestrasila celych deset dnu, udelam si dva dvoudenni vylety. jeste si musim nakoupit listky na tgv do avignonu:)
a to jsi jeste nevidela tu krasnou vilu u plaze z 19. stoleti, ve ktery jsem si rezervovala prespani! :) (no dobre, mela nejlepsi pomer cena/vykon a provozuji ji holandani a ne arabska mensina s jejimz poskytovanim ubytovani nemam dobre zkusenosti:))
Prajem ti to.
Tak tu kamarádku od nás všech pozdravuj, pokud je to ta co myslím. Eee, uplně mi teď nvypadnul nick z hlavy.
to zni moc dobre, uzij si vylet! Kdy jedes?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.