...a já se teda taky pochlubím...sukně,kterou jsem nejdřív nechtěla,pak zjistila,že bez ní nemůžu být-a už byla vyprodaná...koženou sukni jsem nikdy neměla...

...a já se teda taky pochlubím...sukně,kterou jsem nejdřív nechtěla,pak zjistila,že bez ní nemůžu být-a už byla vyprodaná...koženou sukni jsem nikdy neměla...

0zero7 Všechno super, moc se mi líbí ta oranžovo červená kombinace.
...ta je moc pěkná!, s tou krajkou... Celý model je krásný
Všechno moc pěkný nákupy tady! Kolo Lilly_Ku , všechny ty dovolený a výlety stes 999 Janulik03 a i oblečení - 999 i 0zero7 Mini (na koho jsem zapomněla? Dočítam dost zpětně)
0zero7 sluší ti to jako vždy a máš moc krásný brejle, takový bych potřebovala!
No a já jsem si koupila byt a tímto se tedy v tomto vlákně loučím ![]()
Ounz Ať se ti hezky bydlí , nejlepší nakup .
Tak Betty díky!
Ounz no super! Doufam, ze budem kolektivne vybirat skrine, kachlicky, linku
ktera lokalita priblizne, jestli prozradis? (Samozrejme nemusis, jestli nechces)
Ounz to je krasny nakup! At je ti tam dobre ![]()
Ounz To je ten nejlepší nakup! Z nej budeš mít radost pořád. Ať se ti hezky bydlí!
Maureen dekuji! Kožená sukně je super!! Kabátek - me se libi a I bych ho nosila. Akorát nevím úplně kam. Asi jen třeba 1-2x za rok. No maji ho ještě kdybych moc chtěla.
999 dikes! Ještě bych snesla ostre růžovej vršek k té sukni.
Ounz gratulace největší!!! Neprozradíš víc? Nemusíš, jen jsem zvědavá. Nejlepší nákup!
brylejsou Carrera tak se někde mrkni.
Nákupy skvělé.
Moc se mi líbí ten kabát/parka/čijaksetojmenuje, co jsi v něm na ty nákupy šla.
To jsi rok začala pořádným nákupem....gratuluju.
Ounz kam se hrabou všechny ostatní nákupy! At se ti tam krásně bydlí!
0zero7 dobre si nakúpila, hlavne tá červeno oranžová kombinácia je super
Ounz tak to je tu zatiaľ najlepší nákup, nech sa ti dobre býva ![]()
jerry Diky, parkokabat je nějaká korejská či japonská značka. Má ho za $7 ze sekáče a nosím moc ráda.
Ounz to je paráda. A je to starší zástavba? Reko je fajn. Trvá to ale mas to podle sebe. Má za tebe fakt radost! Svůj 50m2 byt v cz jsem prodala ve 2023. Měla jsem ho přes 20 let a měla jsem ho moc ráda! Těším se na update!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.