Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
34332 příspěvků moje polička 07. února 2026 10:34

Evaeva on je rozdil, jestli ciste mzdova ucetni, nebo jen zpracovani faktur apod. Pokud je to ucetni, kde dela vsechno komplet pro firmu, vcetne dani, nedejboze do toho vlitne nejaky audit, tak to musi byt dost masakr. Nam ted konci skvela ucetni, ze uz je toho na ni moc. Nemela teda asi na starosti jen nas, my jsme celkem mala firma. Je to externi firma a nevim, jak to tam maji zarizene. Ale mrzi me to, doufam, ze nastupkyne bude taky sikovna.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2026 10:39

Kokoska jo, to chápu. Překvapilo mě, že je to až tak striktní. Že se preferuje nějaké období, chápu, ale, že si nejde během šesti měsíců vzít ani týden.

Offline Karja
43987 příspěvků moje polička 07. února 2026 10:54

Evaeva Já naštěstí nemám nijak silné nutkání na lyže, co máme děti, tak jsem nebyla, s vikendem bych si vystacila, ale říkala jsem si, že kdybychom joo hodně chtěli, jedeme v pulce prosince a nebo přes Vánoce. Já jsem rada, ze mi vyjde volno na ty velké prázdniny, kdybych měla v létě třeba jen 2 týdny, vůbec nevím, kam bych ty děti jako dala....za 9 týdnu bychom se nevystridali ani s mužem:D. Sice jsou někdy u babičky, ale jako nepokryje to běžnou pracovní dobu, že by tam byly 9 hodin. 

Offline jerry
10973 příspěvků moje polička 07. února 2026 10:58

0zero7 stes

To jsou skvělé nákupy...a ještě skvělejší je těšení, až ty nákupy dojdou naplnění.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 07. února 2026 11:02

Arket má pěkně cocony. Jen jsem nenašla v popisu zmínku o kapsách.  Tak váhám. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2026 11:31

Karja no jo, ale v únoru máš jarňáky, to je taky musíš někam dát 

Offline Karja
43987 příspěvků moje polička 07. února 2026 12:23

Evaeva jj to byly vloni se mnou na HO a po obědě u babičky. Ono ty prosezene jarnaky doma mě nemrzí, ale kdyby takhle měly být bezprizorně i v létě, když je hezky, tak to bychom nebyli moc rádi nikdo ze zúčastněných:D. Prostě prázdninovych týdnů je dost no! Spíš jsem tím chtěla říct, že jako to volné léto zní vždycky ostatním v tom létě dost záviděníhodně, ale je to prostě zas vybraný jinde a musí se s tím tak počítat, zda to jeden chce akceptovat či ne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2026 12:58

Karja jojo, to určitě. Spíš, že těch dní, kdy potřebuješ pořešit děti je přes rok dost, není to jen léto, tak mi to přišlo dost striktní.

Offline Pinot Noir
29527 příspěvků moje polička 07. února 2026 13:04

Evaeva já si tu jeden den, tam jeden den volno beru, ale týden, nebo vlastně i víc než dva dny, si do konce června neberu naprosto dobrovolně. Ten návrat by byl k pos*ání. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2026 13:07

Pinot Noir no jasně, tak to máš třeba tři dny na ty hory (kdo lyžuje), den dva v květnu nebo na Velikonoce nebo prostě když potřebuješ. S tím už se asi dá žít

Offline barbucha blogger
35317 příspěvků moje polička 07. února 2026 13:27
Reakce na 999:

stes Díky :-). Ty do mě vidíš, za 14 dní letím do Londýna :-).

​Hezky pěkně. A budeš mít aspoň co na sebe

Offline barbucha blogger
35317 příspěvků moje polička 07. února 2026 13:29
Reakce na Gatita:

... tak od ledna jsem se do toho obula, jedna delikatesa střídá druhou, sama bych si udělila michellinskou hvězdu, ale nevim, jestli na výlety zbude! Jestli to všechno neprožereme...

​To by se mi hodila nějaká inspirace... poslední dobou nevím co bych, furt mam hlad i chutě, ale nápadů se nedostává! 

Offline berush
454 příspěvků moje polička 07. února 2026 13:48

Karja to je osud účetních firem, první pololetí mají zasekané. Když jsem dělala hlavní účetní, do půlky února jsme měli uzavřeno, zinventováno, odjela jsme za teplem a pak audit. Tohle bylo na pohodu. Před dvěma lety (po pár letech v už v ne tak pohodové velké firmě) jsem si řekla, že už stačilo, že ty peníze za to vlastně nestojí, oznámila, že kontrakt neprodlužuju, pár měsíců byla na pracáku a začala pracovat na sebe. Nemám malé děti ani hypotéku (tudíž nemusím, nejsem vydíratelná), když si v úterý řekneme, že ve čtvrtek letíme, tak letíme. Pravda, s takovou tou zajímavou účařinou už jsem asi skončila, nebudu lhát, občas to zamrzí, ale ta svoboda...

Offline Gatita
8522 příspěvků moje polička 07. února 2026 14:57

barbucha Tak v tom případě bych se řídila těmi chutěmi. To je základ, mít chutě:) U nás to je teď asi víc masa a ryb, mám tu kousek rybárnu, tak se snažím aspoň jednou, někdy dvakrát týdně o čerstvou rybu, už zvládám dva způsoby přípravy - v troubě i na pánvičce:)) A když už máme nějaké polotovary, tak sahám po lepším masu na burgery, čerstvých bulkách, čerstvých těstovinách  atd. Na víkend jsem pekla domácí granolu.

Offline 0zero7
11592 příspěvků moje polička 08. února 2026 08:30

999 děkuju. Moc se těším!

Offline 0zero7
11592 příspěvků moje polička 08. února 2026 08:40

Jsem si včera naběhla s tím jak kupuju hlavně jídlo. Kámoška mě vytáhla do HM, koupila jsem:

Offline 0zero7
11592 příspěvků moje polička 08. února 2026 08:40

A nekoupila: 

Offline 0zero7
11592 příspěvků moje polička 08. února 2026 08:43

Krom sukně, kalhot a dvou topů jsem ještě odnesla bílý lněný kalhoty s pukama (směs s viskózou), černý obyc bavlněný tričko s krátkým a ty džíny co sem dávala myslím Mini. Tmavej denim barely s červenými švy. Jsou moc hezký a měly jen jedny v mé velikosti ve slevě za $17. 

Offline 0zero7
11592 příspěvků moje polička 08. února 2026 08:46

V tomhle jsem šla nakupovat, dám to sem, ať je to pohromadě. Pršelo dneska dost. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 08. února 2026 09:53

0zero7 ale to jsou fakt super nákupy,opravdu všechno je moc pěkný a asi bych i přihodila ten zavazovací kabátek,líbí se mi na tobě...i když tuším,že to není úplně tvůj styl...

P.S.konečně přerušena debata o daních...