Kokoska No jak píšu, holčičí matematika :-).
Co jste si dnes koupili/y?
Hadry jsem si koupila teda taky, slevy v Reserved mě zlákaly. Takže další svetry, co se v nich moc dobře bydlí. Ale konečně jsem si koupila vánoční dárek pro sebesebesebe.
Starý filmový plakáty.

Hlavně ten monochrom kabát s kalhotama
Ve středu na srazu to bylo v reálu ještě se svetrem.
Kabát krásný, ale ty šaty...ty jsou přímo boží.
To jsem jako nečetla![]()
Koupila jsem před týdnem pár drobností: svícen, dvě sklenice na víno, nějaké svíčky, taky nové chňapky. U svícnu byla uvedená delší doba dodání, skladem externě. Takže mi zbylé části objednávky už přišly - ve třech balících a na cestě je čtvrtý, což podle výše dobírky pořád nebude ten svícen, ale nejspíš druhá ze sklenic na víno. U první bylo v eshopu uvedeno, že jde o sadu šesti sklenic, vzhledem k ceně pod sto korun jsem si říkala, že sklenice bude jedna, což jsem i chtěla. Ještě mi přišel mail, že mají v popisu chybu, jde o jeden kus. Odpověděla jsem ano, tak s tím počítám. Přišla sada šesti sklenic. Nejsem v tom objemu balíků ani schopná dopočítat, kolik mi vlastně účtovali, resp. vychází to někde mezi jedním a šesti kusy. Pokud dorazí časem i svícen, bude to celkem pět balíků. Pět kódů do PPL boxu, pět úhrad dobírky, hromada krabic a bublin.
Eshop Art of home rozhodně nedoporučuji. Jen nechápu, že s tímto stylem prosperují.
stes 0zero7 Já můžu mít v létě dovolenou 6 týdnů v kuse, ale nedělám to, až si říkám, jestli bych to neměla využít a nemít spoň třeba 4 kusy, že se mi to už jinde nepostesti...ale kolegyně měla jednou 5 a říkala, že to nebylo šťastný rozhodnutí, že ji pak fakt pocitově hodně chyběla. Ale možná mě odrazuje schvalne, pracujeme spolecne:D
Karja Jo, jdi do toho! Mela jsem loni 4 a super.
Karja kde se to bere, 6 týdnů dovolené?![]()
stes To je parada!! ![]()
Nakoupila jsem, letenky do Mexika kde se potkam v dubnu s kamoskou z Londyna na tyden. A letenky do Londyna, kde se potkam s maminkou, mela 70 tak ji vezmu na dovolenou na Naxos na 10 dni, a jednim vzem jsem koupila letenky Londyn - Mykonos a hotel na Naxosu co vypada moc hezky. Se tesim!!! No a v Londyne budeme mit 6 dni na flakani, jidlo pamatky, nakupy atd.
JInak nakupuju hlavne jidlo ![]()
0zero7 Tak to jsou parádní nákupy :-).
Evaeva velice ,,jednoduše,, my si ji nesmíme vybírat od ledna do prázdnin, plus ti týden hodí přesčasy a je i preferovano vybrat si to všechno v lete nebo v září.. Já jsem mela letos přes léto tak 4,5 tydne urcite, jak vysly ty dlouhé letní prázdniny. Ale vybírala jsem si to tak operativně na preskacku, kdy nešly upíchnout děti nikam.
Karja fakt od ledna do června nic? Muž má té dovolené taky dost, ale to přičítám tomu, že jsem doma a neřešíme prázdniny. Čekám, že těch jeho nasyslených pět dní padne hned první rok ![]()
EvaevaJe to tak, nemáme ani den, plus spíš vytvořit ty přesčasy, je to náročné ale je to kompenzovano v podstatě volným ctvrtrokem, kdy si vybereš dovolenou a i v práci nemáš moc co delat.
Kokoska no to sice chápu, ale člověk by třeba rád na hory, děti mají prázdniny... Chápu, že se to řídí podle uzávěrek a takových věcí. Mamka je účetní, úplně řadová, ale agendu má každá svojí, dovolenou si bere i v první půli roku.
Karja to bych nemohla. Kdy bych jako lyžovala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje