Janulik03 dikes. Večer jdem na večeři tak to asi hned vyvenčím. Akorát se mi nechce lodičky (rezavý jsem si říkala že by byly hezký) tak možná stříbrný polobotky a culik ala 50s nebo tak něco.
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz Oooo ![]()
Ounz Gratuluju, vítáme tě v designovém vlákně. Opuštění tohoto vlákna chápu, mám ale pocit, že to nikdy nekončí...
Já jsem si dnes koupila krycí lak na stěrku za 1600, protože ten předtím za 1600 nám ztvrdnul dřív než uschnula první vrstva. Ja nechápu, nechápu, že ten barák stojí, když dekoraci jedne stěny děláme už tejden, víceprace jsou už tak na polovině, fakturace taky vlastně. Jak to tady ten sambo splacal.
Karja no trochu se toho bojim..ale teda do designovýho vlákna bych vlízt měla - pro inspiraci!
Ounz Tam nejsou asi žádný fotky, tam se vesměs taky brečí:D. Mně docela vyhovuje pinterest a pak mám dost bydlenkovskejch skupin na FB;)
Tak prišli gate a sú za mňa úplne super.
Západnú medzi ostatné čierne, široké
, užlen
nejaké pulóvre by to chcelo, nieco tenké, nie čierne. Aj máte tipy, sem s nimi, prosím
Ounz tak to je nej nákup...hezké bydlení preju
stes díky!
Chceme foto!![]()
Ounz blahoželám k skvelej kúpe, nech sa Ti potom dobre býva.
999 Mini Janulik03 0zero7 skvelé nákupy, rovnako ako všetky letenky kamkoľvek ![]()
Ja som si kúpila prvú injekciu plazmy do kolena a budem ešte potrebovať ďalšie. Keďže to nie je najlacnejšia záležitosť, budem sa do tohto vlákna zatiaľ chodiť aspoň kochať. Na nákupy oblečenia pri súčasnej postave aj tak nemám vôbec náladu :(
pecka díky!
Objednala jsem si kabát Khujo , poslala obrázek dceři a ona mi napsala, že ho má a je prý dost těžký a neforemný . Že s ním neni moc spokojená. Tak jsem hned napsala email, že odstupuji od smlouvy. Snad to klapne . Objdnala jsem na about you.

Měsíc vybírám kabát a už na to kašlu . Za chvíli bude jaro .
Tak Betty jo, ty Khujo jsou těžký. Aspoň ten můj. Už jsem někde na nějaké akci ohla kovové ramínko
Ale každý mi ho chválí a já jsem taky spokojená.
Když to nezprocesují než ho pošlou, tak ho vrátíš v té lhůtě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje