Ounz Gratuluju!
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato díky!
Ounz At se ti dobre bydli.
Tak Betty Aspon sama posoudis, jestli ti tu nekecame
.
Mam teda stejnou zkusenost, tezky bundokabat jak kdyby byl vyztuzeny olovem, navic dost velky v moji obvykle velikosti, dost neohrabane jsem se v nem citila.
Byla jsem neverna Slezskym ozdobam, hoooodne jsem se drzela, tak jen dve koule, zvonecek a kraslice na Velikonoce. A sklenicky. Rekla jsem si, ze to je ostuda ignorovat nase sklarny. Jednu mame primo ve vsi, jen nemaji eshop. 

Tak Bettychápu mám to stejně, taky nerada nosím těžké věci, mám takový vlněný kabát krátký, ale je vlněný a má i jakoby vycpanou podšívku a vadí mi to....Jinak to nepřevzetí se mi povedlo několikrát, ani ne záměrně, ale třeba jsem byla nemocna, nestihla to a nikdy žádný problém. Ale vrácení je v poho
Ounz mazec, to je krasny nakup! gratuluju :)
Karja No já nevím , možná zkusím nevyzvednout a děj se vůle boží.
Tak Betty nevim, pres koho ti to prijde, ale ja jsem v zasilkovne rekla, ze to prosim rovnou poslat zpatky, rekla jsem ten kod a pani to hned vyridila, nemusela jsem to tahnout domu. Ale jestli to mas do boxu, tak to je jina situace. Asi bych riskla to nevyzvednout.
Kokoska mám to právě do boxu a platila jsem předem.
Já jsem tak věkově spíš k tobě a to, že je celkem těžký, mi v prvotním nadšení nedošlo. Kabát je hezký, chválený, teplý a to není péřový. Nenosím ho každý den a tak to ani nevnímám jako blbý kup.
Tak Betty já bych to vyzvedla a vrátila, je to víc košér. A máš aspoň šanci si ho vyzkoušet, i střihově, aspoň zjistíš, co ano a co ne. Když už ti stejně dorazí. Jinak některé eshopy umožňují storno objednávky do několika hodin, ale je na to "tlačítko" někde u té objednávky v tvém profilu na webu.
Já bych ho také vyzkoušela, když už teda dorazí. Alespoň budeš vědět, že ses rozhodla ty sama. Nebo to máš nějak složité dopravit ho domů a pak do e-shopu?
kocoureksuggy tak je to opruz, ve vesnici mame zbox, ale vracet budu muset jet do města . Ale nic co bych nezvládla .
Tak Betty aboutyou do boxu vrátit nejde? To je škoda, to chápu, že se ti do toho nechce.
EDITH4B A můžeš prosím dát odkaz, které to jsou? Divalal jsem se na tu značku v obchodě, líbili se mi moc, ale taky mě odradila váha. Lehci bych brala.
Omlouvám se, jeden mám už asi dva roky a druhý rok.V rychlosti to teď nedohledám a aktuálně nic nestíhám.Možná taky váhu každá vnímáme jinak,když ostatním přijdou těžký...Já jsem spokojená.
mitford sister Potvrzuju, Uniqlo péřovku mám sice krátkou a spíš podzimní, ale ani nevím, že ji mám na sobě.
EDITH4B V pohodě, to se neomlouvej.
Evaeva dívala jsem se do aplikace zásilkovny a píšou tam , že přes Z-BOX zatím vrátit nelze .
Tak Betty tak to je škoda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje