...pokud ho nechceš, tak prostě nebudeš zásilku vyzvedávat z výdejního místa, případně nebudeš přebírat od dodavatele(PPL, DPD...) a normálně to odjede zpět.
Je to takhle nejjednodušší.
...pokud ho nechceš, tak prostě nebudeš zásilku vyzvedávat z výdejního místa, případně nebudeš přebírat od dodavatele(PPL, DPD...) a normálně to odjede zpět.
Je to takhle nejjednodušší.
EDITH4B já nevím, jestli dělají i péřové? Já mám umělý. Těžký je, kromě ramínka jsem pokácela pár samostojících věšáků. Ale je teplý a mám ho fakt ráda.
Tak Betty taky jsem si cca před týdnem objednala Khujo, ale jiný než ty, a opravdu byl hodně těžký. Včera jsem ho poslala zpět. Moc se mi líbil, byl pěkně vypracovaný, příjemný materiál, ale ta tíha mě odradila. Taky už letos hledání asi vzdávám.
kocoureksuggy
to se mi neděje, ale je fakt, že v těhlech situacích nebývám. Ta váha je podle mě daná spíš tou vyplní? Mně ty magnety přijdou jako geniální vychytávka.
EDITH4B A můžeš prosím dát odkaz, které to jsou? Divalal jsem se na tu značku v obchodě, líbili se mi moc, ale taky mě odradila váha. Lehci bych brala.
Tak Betty Kdyžtak ho nevyzvedni, ale nevím, zda ti to prostě nedají na adresu. Nicméně about you má vrácení v pohodě.
Já mám tyhlety kabáty dva - jeden z Reserved, ten je peřový a jeden ted z Veromody, nepeřový a oba jsou lehké. Ale ten z veromody není vypasovaný, je to taková ložená peřina!:D
Ted jsem někde četla, že ty khujo co mají bochánky jsou lehčí. Ale ten jsem nechtěla.
Tak Betty no a nechcela si to teda aspoň vyskúšať, keď už je na ceste? Ono aj tá tiaha vie byť relatívna. Inak mne kabát khujo vyhovuje, aj keď už by sa mi zišiel nový, má svoje najlepšie roky za sebou
Janulik03 Tak i tady dámy píšou , že je těžký. A to jsou o generaci mladší. I moje dcera to zmínila . A to je něco co nepotřebuju , těžký kabát .
Tak Betty jasné
Tak Betty ale při nošení to nevnímám. Podle mě je to daň za tu hřejivost a pak si od toho slibuju, že ta výplň vydrží a nesesune se mi jako v těch levných, lehkých, co jsem měla do teď. Když chce člověk lehký, ale opravdu teplý, musel by podle mě sáhnout po peří.
Evaeva Bude to tak jak píšeš. No ta tíha na ramenech není nic pro mne. Já jsem taková chatrnější.
Tak Betty mám péřovku z uniqlo (řada seamless down) a sice jen do pasu, ale je lehoučká, že jsem tomu nechtěla věřit (mám i další péřovky, všechny citelně těžší). delší verze bude taky určitě lehká. doporučuju sledovat slevy
Co v tom je, že je to tak těžký? A jaký to má výhody oproti péřovýmu kabátu?
barbucha je takový hodně pevný, asi je dost nacpaný. Řekla bych, že k péřovému bych musela ještě pár tisíc přihodit, abych ho měla ve stejné kvalitě
Já jsem s ním spokojená, vyhovuje mi nastavitelná kapuce a límec, vnitřní límec, že mi nefouká na krček
ta magnetická léga a že je voděodolný. A líbí se mi, neměla jsem důvod hledat jinde.
Já to neznala a vsadila jsem na ty péřový, anžto nesnáším navlíkat se ještě pod kabát do x vrstev... ale jak vidím tak jsem dobře udělala - zejména jeden péřák váží snad deset gramů, to vůbec nevím že ho mám na sobě. Nicméně jsem v něm jak michelin
to zas tyhle khujo vypadaj asi příčetnějc na těle, co? ![]()
barbucha jakoby jo, ale pořád je to spacák. Ale tak já ho mám na hřiště a podobné aktivity, o eleganci v tomhle případě nejde![]()
Tak Bettyjá bych to nevyzvednuti úplně nedoporučovala, na rozdíl od odstoupení od smlouvy po převzetí zboží, e-shop může vymáhat vícenáklady.
continuity Díky , sice jsem napsala email odstoupení od smlouvy včera , čtyři hodiny po odeslání a zaplacení objednávky, tak mi dnes přišel email, že zásilku odeslali. Achjo, tak ji radši převezmu a vrátím .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.